2777
2789
عنوان

کدوم رگمو بزنم صد در صد میمیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 31 پست
شاهرگ 

😐😐😐

چرا واقعا بعضیا اینجوری میان میگن تاپیکهای خودکشی 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم کدوم رگ ولی قول بده با ناخون گیر بزنی

چرا مرگ پس طلاق برای چیه اشتباه کردی به روش اوردی 

یه کم پس انداز کن مستقل شده مدرک رو کن برای طلاقت بعدشم برو سرکار خانوم خودت باش چرا ضعف حیف تو نیست اخه مثلا دور ازجون تو بری اون ناراحت اصلا و ابدا 

خدایا از تو معجزه میخام💔شروع رژیم۲تیر وزن⬅️

نمیخام نمک به زخمت بپاشم ولی چرا بعضیا فک میکنن خانواده ادم بدشو میخان چرا وقتی راضی نبودن بزور پافشاری کردی به این ازدواج؟اصلا ازدواج کردی بچه میخاستی چیکار با این شرایطش عقل داری اصن؟ی بچه رم بدبخت کردی

جداشووو

چرا باید به خاطر آدمی مثل اون خودتو بکشی 

خوبه بچه هم داری 

تو فقط متعلق به خودت نیستی 

خودت انتخاب کردی پای انتخابت هم بمون 

یا اینکه جدا شووو 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

چرا فکر میکنی خودکشی یه گزینه است؟ اصلا در واقع گزینه ای به نام خودکشی وجود نداره. چون اگر بمیریم هزار جور انگ ناموسی میخوریم و عزیزانمون آسیب میبینن و  اگر اعتقاد دینی نداشته باشیم بازم مطمئن نیستیم اوضاع اون ور بهتر از این وره! اگر اعتقاد دینی داشته باشیم که میدونیم اوضاع اون ور خیلی بدتر میشه و سرگردانی روح و این داستانا

اگرم نمیریم که یک عمر احتمال صدمه جسمی و بدتر شدن همه جیز و انگ بیمار روانی و...... پس درواقع گزینه ای به نام خلاصی با خودکشی نیست...این آپشن اصلا درواقع وجود نداره و مرحله قفله

اسی جان بیا عزیزم با هم اینجا حلش میکنیم 

همینطور که به حرف نی نی سایتی ها گوش دادی رفتی پی قضیه را گرفتی

کمی هم صبوری کن به پیشنهادات ما گوش بده 

و حلش کن 

چرا بجای حل مسئله میخوای صورت مسئلع را پاک کنی 

تو که میدونستی ممکنه هر چیزی با این پیگیری بدست بیاری

یعنی این همه راه رفتی که تهش خودکشی کنی

فکر می‌کنی با مرگ تو کسی ککش میگزه خیر 

شما باید بمونی و زندگی که حقت هست را بسازی 

با جدا شدن 

چرا باید بچه شما در یک جو متشنج زیر سایه  پدری سمی بزرگ بشه شما هم‌ سر میلیون ها آدم که اشتباهشون را پذیرفتند و طلاق گرفتند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

فکر کردی خودکشی کنی شوهرت خیلی ناراحت میشه خیلی راحت می‌ره پی عشق وحالش این وسط اون بچه ی طفل معصوم چه گناهی کرده اصلا فکر کردی بعد ازتوچی به سرش میاد آوای چهار ساله رویادت بندازکه نامادریش چه عذاب های به اون طفل معصوم داد