2777
2789
عنوان

این تاپیک تعطیل شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم زبونم مو درآورده از بس گفتم از حضرت گوگل بپرسین 😂🤦‍♀️ ساده ترین چیزا رو این جا می پرسن.

میپرسن ۱۰۰ لیر چقدر میشه ؟ گوگل واسه چیه پس😂 ولی منم هرسری جواب میدم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اصلا جواب اینجور آدما رو نباید بدیم

اگه ندیم یه عده رو با خودشون غرق میکنن سفارش دینمون رو فراموش نکنیم امر به معروف و نهی از منکر

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خوب بود ندیدی من یه تاپیک دیگه رفتم به امام حسین توهین کرده بودن و خب تعطیل شد نتونستم جواب دندان شک ...

بخاطر همين توهين ها مدت طولاني اصلا ني ني سايت نيومدم فقط باعث عصبانيت ميشد و زندگيم بهم ريخت 

چقدر بده که در کشور ما نمیشه هیچ چیزیو نقد کرد یا حتی سوالی پرسید. همین نشون میده که چقدر کشور ما عقب افتاده است و از تمدن جدید عقب افتاده،

سوالی پرسیده بودن که چرا فلان موضوع در قرآن نوشته شده و مثلا زن شوهردار اگر اسیر بشه به تملک پیروز جنگ درمیاد.

حالا که متاسفانه اینجا اجازه این بحثها داده نمیشه، توصیه میکنم هم نظرات مذهبیون و هم نظرات مخالفان مذهبیون رو گوگل کنید و بخونید. بعد از خوندن نظر هر دو طرف، شما هم معمولا به جواب خودتون خواهید رسید. مثلا در ویکیپدیا نظرات هر دو طرف، بدون طرفداری از یکی اونها، یکجا اومده و قضاوت بر عهده خواننده است.

خیلی حقه حرفت نه راجب این تاپیک کلا یه سری چیز های چرت و پرت و خصوصی مپرسن که واقعا در شان یه ادم نیست اینارو اینجا سوال کنه بعد هم توفع میکنن وا چرا تعطیل شد 

میروم تا روز های زیادی را زندگی کنم 
اخه گوگل جوابای درست حسابی نمیده و تخصصی هم نیستن

سرچ کردن خودش یه هنره 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من کلا میگم جاییکه ممنوعه مبحثش به جوابی هم نمیرسه 

بله و خودش هم میدونست فقط برای ایجاد شبه تو دین میان زیاد از این تاپیک ها دیدم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خیلی حقه حرفت نه راجب این تاپیک کلا یه سری چیز های چرت و پرت و خصوصی مپرسن که واقعا در شان یه ادم نی ...

اره دقیقا

داشت پیامبر رو زیر سوال میبرد که چرا دخترش رو نه سالگی عروس کرده 😔

واقعا این سوال پرسیدن داره؟ ذره ای شعور ندارن نمیدونن جواب این سوال کاملا مشخصه فقط میخوان شبهه ایجاد کنن

اگه بحث ازدواج دختران در 9سالگی هست..  متاسفانه اینو میگم که اسلام که میگن دین کامل هست! بنظر ...

نگو نگو