2777
2789

ماکارونی فرمی من از این فرفریا دوست دارم بجوشونید کامل که نرم بشن به نسبت مساوی سوسیس و کالباس نگینی کنید مثلا اگه سه قاشق سوسیس زدید سه قاشق کالباس خرد کنید  یک و نیم قاشق مرغ ریش ریش دو قاشق رو غن زیتون یه قاشق شوید خشک یدونه هویجو بزارید بخارپز بشه خیلی نرم نشه چون بد میشه ظاهرش نگینی کنید یه قاشق نخود فرنگی یه قاشق ذرت ۵ قاشق خیارشور نگینی شده نیم قاشق فلفل دلمه نگینی  موادتون رو به غیر ماکارونی باهم ترکیب کنید برای سسش چهارقاشق مایونز دوقاشق ماست نیم قاشق سس کچاب  یک و نیم قاشق آبلیمو و نوک قاشق چایخوری نمک و فلفل و آویشن باهم ترکیب کنید بریزید داخل موادتون خوب موادو سس و هم بزنید ماکارونیاتون وقتی آبکش کردید و کاملا سرد شدن بریزبد داخل سس ومواد و خوب هم بزنید بزارید داخل یخچال اابته روش سلفون بکشید بزاربد نیم تا یک ساعت داخل یخچال بمونه وبعدش نوش جان این   سالاد ماکارونی برای مهموناتون هم عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل  هم  میاره   مخصوصا سوسیس های  ما که اشغال گوشت  و ارد  هستن

خودتون درست کنید سوسیسو ایتجوری باشه شما نباید چیزی بخوری چون الان همه چی غیر طبیعیه مرغا هورمونی محصولات کشاورزی غیر ارگانیک که با کود بزرگ میشن اگه اینجوریه شما نخور😊