2777
2789

باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین معصومی و رامین معصومی خواهر برادر بودن و مریم قربانی هم همسر رامین بود هر سه فوت شدن

دلیلش چی بود 

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
متریپل آبادان فروریخت و زیر آوار موندن دو روز جون دادن.

اها چ بد خدا رحمتشون کنه

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
اون که جداست عزیزم  ولی این سه نفر و تمامشون خیلی مظلوم و بی گناه رفتن

دیگ هرکی یه قسمتی داری خیلیا فوت شدن خدا بیامرزه

ب اینچیزا فکر نکن غموغصه رو بریز دور

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
دیگ هرکی یه قسمتی داری خیلیا فوت شدن خدا بیامرزه ب اینچیزا فکر نکن غموغصه رو بریز دور

اینا قسمتشون مرگ نبود بخاطر رشوه و فساد دیگران مردن

نمیشه فراموش کرد دختری ک با هار آرزو ۱۸ روز قبل عروسیش فوت کرد

خدا بیامرزدشون ولی من بیشتر برای این ناراحت میشم که عاقبت خودم ختم بخیر نشه مثل کساییکه سالها تو کار ساختو ساز بودن   ولی وجود درامدو ثروت زیاد  با زیاده خواهی باعث اون فاجعه شدن هم دنیاشون خراب شد هم اخرتشون 

اینا قسمتشون مرگ نبود بخاطر رشوه و فساد دیگران مردن نمیشه فراموش کرد دختری ک با هار آرزو ۱۸ روز قبل ...

نترس اونا جاشون راحته مام یروز میریم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠