چجوری با عدد بتا بعضی ها میفهمن که دختره یا پسر کسی است بهم بگه؟؟ راستی من فکر کنم یازده هفتم باشه سه شنبه سونو ان تی میرم به نظرتون بهم میگن بچه دختره یا پسر؟
خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب عزیزم خود گفت همین تاریخ برم اگه زوده پس چرا گفته برم
برای ان تی مگه نگفته ؟؟ تو ان تی جنسیت رو نمیگن تو آنومالی میگن
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
بله انی تی میخوام برم دوستام همه ان تی ک رفتن مثلا میگن شباهت به دختره یا پسر منم خیلی دوست دارم بفه ...
بله به همه حدودی میگن چیه ولی خطا داره
پس حواسم باشه هرچی گفت ب کسی نگم همش خواب میبینم دختره یعنی سال های سال خواب میبینم دختر دارم فقط امروز صبح از بس این چند روزه تو فکر بودم خواب دیدم دکتر میگه شباهت به پسره
خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
پس حواسم باشه هرچی گفت ب کسی نگم همش خواب میبینم دختره یعنی سال های سال خواب میبینم دختر دارم فقط ام ...
اره به کسی نگو به دوست من گفتن پسره ولی دختر شد بعدش
ان شاالله سالم و صالح باشه و خدا به دلتون نگاه کنه 😉