2777
2789

من کد دستوری *۵۰۰*1463#میزنم مینویسه موجودی 1 

یعنی تعلق نمیگیره؟

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
شاید یکی خریده از کالابرگ

نمیدونم واقعا

از هرکی هم میپرسم نمیدونن😅

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتت رو ببر یکی از این خوار و بار فروشی ها ک کالا برگ هم میدن برات بزنه ببینه تعلق گرفته یا نه

خواهر انقد شلوغه  اصلا اجازه نمیدن

از منم میزنه یک

چرا اخه

یعنی یک میلیون باشه؟

نمیدونی دهک چند هستی ؟  تا دهک ۷ تعلق گرفته

نه والا