2777
2789
عنوان

چیکارکنم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 25 پست
همینکه شما شعور نداشتید و مطلب رو دنبال کردید خودش تجاوز به حریم یه سایت زنونه س 😡

خواهره من واقعا نمیدونم شما خانم هستی یا نه ولی روزی چندین نفر میان اینجا تاپیک جنسی میزنن خودشونو خانم معرفی می‌کنن درحالیکه آقا هستن منم میبینم بخاطر اون وگرنه نمیمونم تو تاپیک 

اقاهستم🚫.      💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره من واقعا نمیدونم شما خانم هستی یا نه ولی روزی چندین نفر میان اینجا تاپیک جنسی میزنن خودشونو خ ...

اصلا شما نبااااااید اینجا حضور داشته باشین و هرکی خودشو خانم معرفی کرده اما آقاست غلط کرده بیاد اینجا😡😡

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

ببخشید ولی شاید زگیل تناسلی هست  زودتر برو پیش متخصص چون اگه زگیل باشه نباید بزاری پیشرفت کنه ...

اخه زگیل؟؟

چون هموروییدم و شاید اون تحریک شده و باعث عفونت و دونه های ابکی شده🥺

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

اصلا شما نبااااااید اینجا حضور داشته باشین و هرکی خودشو خانم معرفی کرده اما آقاست غلط کرده بیاد اینج ...

بله چشم الان هم اینجا نیستم رفتم بیرون ولی شما هعی ریپ میزنین 

اقاهستم🚫.      💔😔
اخه زگیل؟؟ چون هموروییدم و شاید اون تحریک شده و باعث عفونت و دونه های ابکی شده🥺

نمیدونم من که متخصص نیستم

متخصص باید معاینه کنه چون خیلی راحت نیست تشخیصش ... بعضیا زگیل وتبخال تناسلی اشتباه میگیرن 

واسه همین میگن خودتون نمی‌تونید و حتما باید مراجعه کنید ب پزشک

برای همورویید هم اگر داری الان اسمش یادم نیست یه گیاهه اسمشو میگم فردا بهت از عطاری میتونی تهیه کنی قیمتیم نداره چند وقت دم کن بخور کامل میره چند نفر از آشناهای من با همین خوب شدن بخور خوب شو بعد دعا ب جون منم کن

البته جکی چان منظورمه🤭😁