2777
2789

شوهرم واریکوسل داره ولی قبول نمیکنه و دکتر نمیاد 

الان یکسال و نیمه جلوگیری نداریم

باردار نشدم 

خودم هم پلی کیستیک ام اما سه ماهه میرم دکتر و به زور آمپول وضعیتم اوکی شده 

دکترم گفت خیلی سایز فولی هات خوبه و باید بارداری می‌شدی 

با این واریکوسلی که داره امکانش هست باردار بشم 

کسی هست اینجوری بوده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داره شوهرم،خیلی وقته اقدامم نشده،الان شش روز میشه عقب انداختم نمیدونم چخبره دیگ

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
سلام..همسر من واریکوسل خفیف داشت دکتر گفت چیزی نیست..ولی داروهای تقویتی بهش داد و یه داروی دیگه..اون ...

تقویتی چی خوردن ؟ 

من ویتامین ای و دی و ویتامین سی و زینک بهش میدم

کلی گرمی جات

خیلی بهش رسیدم

دوسین و این موارد

هرچی بگی 

سه ماهه که نشد :)

کاملا قابل مشاهده است از روی بیضه ولی قبول نمیکنه همسرم 😞

حتماباید جراحی کنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
منم داره شوهرم،خیلی وقته اقدامم نشده،الان شش روز میشه عقب انداختم نمیدونم چخبره دیگ

وای ان شالله که بارداری اگه بودی بیای خبر بدی 😍👶🏻

خیلی حس قشنگیه

خدا ان شالله به حق این شبا همه دامنشون سبز بشه

تقویتی چی خوردن ؟  من ویتامین ای و دی و ویتامین سی و زینک بهش میدم کلی گرمی جات خیلی بهش رسی ...

همینا رو...

یه قرص دیگه هم بود که گشاد کننده عروق بود

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وای ان شالله که بارداری اگه بودی بیای خبر بدی 😍👶🏻 خیلی حس قشنگیه خدا ان شالله به حق این شبا همه ...

چشم عزیزم حتما ولی امید ندارم

ان شاالله شما هم نتیجه بگیری🙏

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
همینا رو... یه قرص دیگه هم بود که گشاد کننده عروق بود

البته همسر شما خفیف بوده 

شوهر من مشخصه کاملا

قرص فرتیل آید هم دکتر گفت خیلی خوبه 

ولی قیمتش بالا بود نگرفتیم ۱۴۰۰ بود سی تایی

چشم عزیزم حتما ولی امید ندارم ان شاالله شما هم نتیجه بگیری🙏

من خودم هم تنبلی تخمدان دارم 

من امیدوارم

شما میگی نه ! 😅

یک خانومی بود چند وقت پیش می‌گفت 

با اینکه همه دکترا جوابش کردن و گفتن همسرش اصلا اسپرم نداره ولی باردار شد 

بدون جراحی باردار نمیشه ؟  عملش چطوره ؟  سرپاییه یا بیهوشی ؟  محاله قبول کنه اینقد ...

احتمال سقط زیاده من ۲بارسقط کردم،جراحی راحتیه،همسرم ۹,عمل کرد ۱ خونه بودیم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر