2777
2789

به نظرم سنتی بزن خیلی قشنگ میشه فرش دستباف قرمز بگیر با پتو و بالشت وسطش یه کرسی بزار هم خودتون استفاده میکنید هم وقتی مهمون اومد میتونه استفاده کنه خیلی دنج و ارامش بخش میشه من عاش همچین اتاقیم چون تو خونه های امروزی این جور اتاقارو اصلا نمیشه پیدو کرد

به نظرم سنتی بزن خیلی قشنگ میشه فرش دستباف قرمز بگیر با پتو و بالشت وسطش یه کرسی بزار هم خودتون استف ...

وای تصورش کردم خیلی خوشگل شد 

فقط کرسی رو توی تابستون برداریم خلوت نمیشه؟

بعد کتابخونه رو چیکار کنیم اگ سنتی بزنیم زشت نمیشه کتابخونه هم یه گوشه باشه؟ چون کتابخونه خریدیم و بدون اون اصلا نمیشه کتابامون زباده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تصورش کردم خیلی خوشگل شد  فقط کرسی رو توی تابستون برداریم خلوت نمیشه؟ بعد کتابخونه رو چیک ...

نه بد نمیشه سه ماه تابستون رو بردارید کتابخونه رو هم  اگه جای دیگه ندارید بزار ولی فک نکنم تو اتاق مهمون کتابخونه بزارنا باز هرچی صلاحتونه  الان سال تا سال خونه کسی مهمون نمباد بمونه هرجور دوست داری اتاقو بچین ولی کرسی رو حتما برار چون شب های سرد  دونفرم باشی با اجیل و شکلات و غیره خبلی خوش میگذره تجربه خودم و گفتم😅مخصوصا تاره عروس و دوماد

نه بد نمیشه سه ماه تابستون رو بردارید کتابخونه رو هم  اگه جای دیگه ندارید بزار ولی فک نکنم تو ا ...

وای چقد خوبه اصن رنگای شاد و طرح سنتی خیلی نشاط اوره لامصب

کتابخونه رو کجا باید بزاریم پس؟ من فک میکردم باید بزاریم اتاق مهمون 

وای چقد خوبه اصن رنگای شاد و طرح سنتی خیلی نشاط اوره لامصب کتابخونه رو کجا باید بزاریم پس؟ من فک می ...

میتونی مثلا میگما توی یه فضا به جای پارتیشن کتابخونه تو بزاری

اره واقعا رنگای شاد و سنتی خیلی خوبه👌🏻