کارو بار درست حسابی نداره،من شاغلم و استخدام هستم،به بهانه های مختلف میخواد منو قاطی کارای خونوادش بکنه،مثلا خواهرش زنگ میزنه پول لازم داره به من میگه واریز کن،البته دوباره حسابشو صاف میکنه اما من دوست ندارم منو قاطی اینکارا بکنه چند سری سر این قضیه دعوا مفصل راه انداخته،امروزم میخواست وام برداره با اینکه حسابش درسته گفتم دوست ندارم منو قاطی کاراتون بکنین یهو وحشی شد و فحشم داد خیلی ناراحتم بچه ها،انتظار داره هرچه گفت بگم چشم. منم چون عصبیه سکوت کردم حالم خیلی خرابه کلی توهین کرد بهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ببین دوستم عموی من یه بار یکی از بشقاب های زن عموم رو تو دعوا کوبید زمین شکست زن عموم دمش گرم ...
وای من فکرش کردم بااونکه توسرم ازدواج کنم اینجورشه چی میشه😂🤣ایول دم زن عموت گرم باید اینارو بهشون بهاندی فک کردن چون مردهستن همه کارمیتونن بکنن.وای خدا