2777
2789
عنوان

شوهرم هزار تا حرف نامربوط بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضامن نشواگرمیترسی بروپیس رسیس بلنک یاامورمالی شرکتتون بگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هرچی حقوق داری بدع طلا قایم کن بقیشم خرج کن هرزمانم پرسیدبگوخرج گردم براخودم لازم ذاشتم البته اگه خوش حسابه کمک کن گاهی ثواب داره

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
ببین دوستم عموی من یه بار یکی از بشقاب های زن عموم رو تو دعوا کوبید زمین شکست  زن عموم دمش گرم ...

وای من فکرش کردم بااونکه توسرم ازدواج کنم اینجورشه چی میشه😂🤣ایول دم زن عموت گرم باید اینارو بهشون بهاندی فک کردن چون مردهستن همه کارمیتونن بکنن.وای خدا

خدایاشکرت...❤️

وقتی یه زن نقش شوهرو ایفا میکنه توی زندگی معلومه تهشم این میشه. لطفااااااااااا برید توی انرژی زنانت ...

بعد میدونی چیه اینجا مدام هم میگن زن دستش تو جیب خودش دیگه پادشاهی میکنه والا ربطی نداره ادم نانجیب درست تربیت نشده در  همه حال اذیت میکنه

وا،جهیزیه ی خودش به فنا رفته که

اونم نمی شکست عموم هر روز یکی ش و میزد زمین 

در ضمن همه رو عموم خریده بود

بعد اون همه خانومش دار و ندارش برداشت رفت

اومد چیزی بگه با ماشین زیرش کرد گفت باید طلاقم بدی

عاشقش شدم ینی😂

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
بعد میدونی چیه اینجا مدام هم میگه زن دستش تو جیب خودش دیگه پادشاهی میکنه والا ربطی نداره ادم نانجیب ...

دقیقا تازه اسی با مقاومت کامل بهم گفت اون خرج میده من تاپیکای دیگشم خوندن همسرش که انرژیش کاملا زنانست 

مرای مسکولین اصولا چنین مرداییو جذب میکنن متاسفانه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وقتی شوهرت دیوونس یه روش دیگه برو مثلا بگو قسط عقب افتاده دارم نمیتونم ضامن شم 

یا بگو زیاد ضامن شدم سقفش پر شده اجازه نمی‌دن 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

وای من فکرش کردم بااونکه توسرم ازدواج کنم اینجورشه چی میشه😂🤣ایول دم زن عموت گرم باید اینارو بهشون ...

شوهر خود منم احترام گذاشتم هر چی گفت اوکی دادم چون می دیدم واقعا حرف تو کله اش نمیره اصلا سعی نکردم توجیه و منطق راضی اش کنم فکر میکنه ازش ترسیدم 

دیشب دیگه بهش گفتم ازت بدم میاد 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!