2777
2789
عنوان

ی شغل برای این شرایط خانوادگی پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 21 پست

برای مثال یکی از نزدیکانم کمتر از یکسال اینکارو شروع کرده، پیج زد بعد پیج شهرمون تبلیغ کرد کم کم برد ارایشگاها اونا پیج داشتن براش تبلیغ کار و پیجشو کردن هنوزم باینکه مشتری داره میکنه اینکارو، هرجا میره ی نمونه کار میبره هم ازش استقبال میکنن هم تبلیغشو میکنن، کافه هام بعضیاشون بهش سفارش میدن بعضیام معرفی میکنن که برای کسی کیک بزنه سفارشی 

+خدایاشکرت🤍

تحصیلات اکادمیه ک نهایتا تو شرکت باید کار کنه سرایداری چطوره؟

اگر حسابداری و این چیزاست دورکاری خوبه 

اگر گرافیک و این چیزا خوندی طراحی لوگو و پوستر 

معماری یا عمران ، نقشه کشی خوبه 

اگر کامپیوترت خوبه طراحی سایت و طراح رابط کاربری هم مناسبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدتون جوابگوی هزینه ها بود؟

خوب اوایل سخت بود صد تا کارو باهم میکردم تا بتونم برسونم به اجاره خونه و خرج خودمو بچه ولی کم کم بهتر شد الان کارمند یه شرکت خصوصیم کم کم آدم دستش میاد یاد میگیره چیکار کنه و چجوری خرج کنه

خوب اوایل سخت بود صد تا کارو باهم میکردم تا بتونم برسونم به اجاره خونه و خرج خودمو بچه ولی کم کم بهت ...

خونه داره خداروشکر کرایه لازم نیست ولی از هزینه های بچه ها می‌ترسه

الان پیش خودش نیستن ولی میخواد اقدام کنه بیاره پیش خودش بچه هاش رو 

من میگم اگه بیاره تامین هزینه ها ب کنار یکیشون مدرسه نمیره هنوز اونو چجوری با خودش ببره سرکار بیاره 

اون یکی ک از مدرسه میاد رو چکار کنه؟

خونه داره خداروشکر کرایه لازم نیست ولی از هزینه های بچه ها می‌ترسه الان پیش خودش نیستن ولی میخواد ا ...

من صبح که پسرم میره مدرسه بعد خودش میاد خونه ناهار میخوره میره پیش دوستش درس میخونن یا بازی میکنن پسر صاحب خونه مه تو یه حیاطیم  بعدش که من میام با خودمه مت بچه تر که بود کار بیرون میکردم می‌بردم با خودم ولی شرایط این خانم سخت تره چون دوتان قطعا فعلا باید تو خونه کار کنه سبزی پاک نه مرغ پاک کنه کلا سفارش خونگی حالا هر چی بگیره تا بچه ها بزرگتر بشن و بتونه تنهاشون بزاره