2777
2789

من یک ماه پیش قالبی خریدم که نه سایز نه رنگ حتی جنس اشغال و کنده شده تحویل گرفتم 

حالا هر چقدر مرجوعی میزنم تایید هم‌میشه صبح پیام میاد که امروز مامور میاد برای تحویل مرجوعی منم از کار و زندگی میافتم صبر میکنم شب پیام‌میاد با عرض پوزش نتونستیم این تاریخ بیاییم و من باز تاریخ عوض میکنم و باز همون پیامک 

حتی زنگم زدم گفتن پیگیری میکنن و نکردن لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب چی هست؟ بعدم هر روز وه پیامک میاد منتظرر باشید زنگ بزن دیحیکالا بگو تحویل مامور شده یا نه بگو زنگ بزنن بپرس کی میرسه بگو من هر دفعه معطل میشم مردم مسخره بی برنامگی شما نیستن که

این قالب رو چقدر خریدی که بخاطرش از کار وزندگی میوفتی و منتظر مامور میمونی تا بیاد مرجوع کنی؟؟؟

۱۸۵ +۴۹ هزینه پست 

بعدم این چه کامنتیه اصلا هر چقدر باشه !؟ مهم اینه من راضی نیستم و شکسته و سایز اشتباه تحویلم دادن 

این قالب رو چقدر خریدی که بخاطرش از کار وزندگی میوفتی و منتظر مامور میمونی تا بیاد مرجوع کنی؟؟؟

چقدر شما مایه داری برات مهم نیست  مسئله پولشه مگه ؟؟  نه سایزش همون خرابه شکسته تحویل دادن 

۱۸۵ +۴۹ هزینه پست  بعدم این چه کامنتیه اصلا هر چقدر باشه !؟ مهم اینه من راضی نیستم و شکسته و س ...

۲۳۴ تومن دادی قالب

خب حضوری میگرفتی بهتر نبود ؟ که اینجوری به دردسر نیوفتی خواهر من

من هیچی اینترنتی نمیخرم

چون تو عکس جنس که اصصصصلا مشخص نیست 

سایزم که مشخص نیست

بعدشم اصلا معلوم نی از کجا فرستادن که راحت پس بدی...

هیچوقت دیگه غیر حضوری خرید نکن

چون هیچکس زیر بار نمیره

چقدر شما مایه داری برات مهم نیست  مسئله پولشه مگه ؟؟  نه سایزش همون خرابه شکسته تحویل دادن ...

مسئله مایه دار بودن من و شما نیست...!

مسئله پولیه که دادی و الان به فنا رفته  و هیچکس پاسخگو نیست

حالا چه هزار تومن داده باشی که ۵۰۰ هزار تومن 

دیگه بی ارزشع چون از دستت رفته

۲۳۴ تومن دادی قالب خب حضوری میگرفتی بهتر نبود ؟ که اینجوری به دردسر نیوفتی خواهر من من هیچی اینترن ...

چون حضوری پیدا نکردم مجبور شدم وگرنه  قیمتش خییییلی کمتر از ایناست 

فقط من قالب سایز بزرگ میخواستم برای کارم که تو مغازه ها نبود 

وقتی به دستم رسید  که عین همین مدل و سایز خودم داشتم سایز الکی بود که هیچ شکسته هم بود 

چون حضوری پیدا نکردم مجبور شدم وگرنه  قیمتش خییییلی کمتر از ایناست  فقط من قالب سایز بزرگ ...

پشتیبانی از طریق تماس تلفنی

در این حالت تماس با مرکز پشتیبانی دیجی‌کالا به شماره ۶۱۹۳۰۰۰۰-۰۲۱ شما را به تلفن گویای دیجی‌کالا متصل کرده و می‌توانید با توجه به راهنما، سؤال و موضوع خود را مطرح کنید؛ این موضوعات می‌تواند در خصوص شرایط خرید، شرایط مرجوعی و یا شکایت از تأمین‌کننده و یا حتی تیم دیجی‌کالا در حین تحویل باشد.