2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

138 بازدید | 12 پست

نمیدونم چرا... از زندگیم از خودم از همسرم از خدا از هممممممه دنیااااا..

کاش جرات خودکشی داشتم ..

هیچ معنی زندگیو نمیفهمم چند مدته.. همش ب این فکر میکنم ک چقدر از زندگی عقبم .. 

حالم بده خیلی ..

کاش میشد برم یجایی ک ن کسی منو بشناسه ن من کسیو دوباره از نو زندگیمو میساختم

سرکار نمیری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور طلا منم همینطور:))

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

چقد منی

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
نه متاسفانه ولی بیکار هم نیستم سرگرمم با کتاب و درس

خب خوبه

کلاسای عزت نفس برو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چقد منی

هیچکس حال منو نمیفهمه تنها ترینم ،

هیچوقت هیچی اونطوری ک تصور کزدم نبود ..

کاش نزدیکم بودی ولی همینثد غریبه ک واست همه زندگیمو میگفتم و بدون قضاوت ب حرفام گوش میدادی‌‌..

هیچکس حال منو نمیفهمه تنها ترینم ، هیچوقت هیچی اونطوری ک تصور کزدم نبود .. کاش نزدیکم بودی ولی همی ...

من تمام مشکلاتم شوهرمه ...مشکل اصلی شوهرم خسیس بودنشه

خونوادم خیلی خوبن و حمایتم میکنن

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓