2777
2789
عنوان

زن دوم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34450 بازدید | 134 پست
اسی بقیه اومدن میگن من دلت و شکستم و قضاوتت کردم ازت معذرت میخام ببخش اگر حرفی زدم دلخور شدی حلالم ک ...

سلام عزیزم،توی اون تاپیک خواستم جواب بدم  ولی نشد .

اشکالی نداره،ناراحت نشدم 🌹

انشالله خداوند به حق این ماه عزیزش از تقصیراتمون بگذره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،توی اون تاپیک خواستم جواب بدم  ولی نشد . اشکالی نداره،ناراحت نشدم 🌹 انشالله خداون ...

سلام گلم مرسی از قلب مهربونت واقعا از صمیم قلبم هزاران بار ازت عذر میخام و حلالم کن به بزرگی خودت و قلب مهربونت ببخش و بگذر چون شما هرکاری هم کرده باشی من که تو شرایط شما نبودم اصلا حق اینو نداشتم بخام قضاوت کنم و دل بشکنم اخه من کی باشم که بخام داوری کنم واقعا شرمندم عزیزم و روم سیاهه😔😔 دل آدم بشکنه خیلی درد داره من خودم کشیدم دردش رو کاش اونروز دستام میشکست چنین حرف هایی تایپ نمیکردم تروخدا از ته دلت حلالم کن واقها از اونروز هی هرشب یادم میاد میگم خاک برسرم که به ی بنده ی عزیزه خدا اون حرف هارو زدم و قضاوت بیجا کردم بازم میگم عزیزم ازت معذرت میخام انشالله خدا بهترین هارو نصیب خودت و زندگیت بکنه مهربون❤️

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
سلام گلم مرسی از قلب مهربونت واقعا از صمیم قلبم هزاران بار ازت عذر میخام و حلالم کن به بزرگی خودت و ...

عزیزم اینجوری نگو خدا نکنه،اصلا خودت رو ناراحت نکن ،بخدا من اصلا ناراحت نشدم  انشالله همیشه بهترینها سر راهت قرار بگیره گلم 🌹

عزیزم اینجوری نگو خدا نکنه،اصلا خودت رو ناراحت نکن ،بخدا من اصلا ناراحت نشدم  انشالله همیشه بهت ...

ممنونمممم ازت گلم هزاران گل تقدیم قلب مهربونت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
زن اول هرچی باشه مرد یه احترامی براش قائله. ب احترامش خیلی کارارو نمیکنه و زن دوم اینجاس ک میفهمه چ ...

ای بابااگه احترام براش قائل بودکه سرش هوونمی اورداون زن اولم خیلی حقیره که شاغله واونجامونده

سلام عزیزم،میتونم بپرسم آخر چی کار کردین؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: