2777
2789
عنوان

زن دوم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34444 بازدید | 134 پست
در تمام این مدت همسرم یبارم نیومد بچه هاشو ببینه با اینکه میگفت خیلی دوسشون داره،چون زنش پرستار بود ...

به نظرم بچه هاتو برداروجدا شو یه پول بزرگ بگیرو برو دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طولانیه یه چشم آهویی زیبا بگه اخرش چیشد؟

هیچی اندازه یه رمان توجیه مسخره آورده برای زن دوم بودن که بهش نگیم خونه خراب کن

ولی عناوین زیباتری همچنان تو ذهن من براش هست

نفهمیده چطور عاشق شده نفهمیده چطور زن دوم شده نفهمیده چطور حامله شده و کلا گویا خارج از اراده بوده 😏😂

ببخشبد ولی همسرت چید بی عرضه بوده به زنه پرستارش خیانت کرده 

بخدا موندیم مردا چی میخوام یه بار میکن خانوم مستقل باشه شاغل باشه پول دربیاره یه بار میکن نههه خوشگل باشه کافیه 

یه بار میگن نههه اندام مهمه یه بار میگن خونه دار باشه 

نمیخوام قضاوتت کنم شما به این فک نکردی همین آقا تعهد بلد نیس و راحت خیانت میکنه چطور به شما وافادار خواهد ماند؟ 

یا اینکه مردی که پشت سر زنش حرف میزنه چطور مردیههه؟؟؟

به نظرم بچه هاتو برداروجدا شو یه پول بزرگ بگیرو برو دیگه 

من حاضرم بدون هیچی برم با بچه هام بهشم گفتم هیچی نمیخوام فقط بچه هارو بردارم برم جایی که هیچوقت نبینمش اما اون قبول نمیکنه 

بچه ها رو ندی بهش....زن اولش از تو کینه داره....نمی تونه برای اون بچه ها مادری کنه....این بچه ها چه گناهی کردن این وسط الان فقط دل سوزشون تویی.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

بیچاره از زن اول و اون بچه ها... 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
در تمام این مدت همسرم یبارم نیومد بچه هاشو ببینه با اینکه میگفت خیلی دوسشون داره،چون زنش پرستار بود ...

میشه طلاق نگرفت بهرحال الانشم تقریباً شبیه طلاقه دیگه، اون که خیلی کم سر میزنه، همینجوری ادامه بدین یا بچه‌ها رو بگیر 

با بچهات یه زندگی جدید شروع کن ولی خرجشونو باباشون بده 

خدا کمکت کنه خیلی ناراحت شدم گاهی ادم چشمش انگار بستس نمیدونه چ میکنه جوونی کردی خدا بگذره از سر تقصیرات هممون.ما خودمون همه گناه کاریم .بیایم شمارو نشونه بگیریم تو خونه خراب کنی فلانی.شما هم به حد کافی سوختی 😔🤕