2777
2789
ولی خب نگا کن بیا منطقی باشیم خودکشی کنی که مثلا چی؟هوم؟ که مثلا نشون بدی خیلی ضعیفی و ازت به عنوا ...

بعد مرگت دوستان تات تا ۳ روز ، فامیل یک‌هفته، اونایی که ادعای رفاقت داشتن تا ۴۰ روز....خانواده تم یکسال ناراحتن ....پس بجنگ 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
بعد مرگت دوستان تات تا ۳ روز ، فامیل یک‌هفته، اونایی که ادعای رفاقت داشتن تا ۴۰ روز....خانواده تم یک ...

خانواده فک کنم حتی بیشتر از 1 سال

مادرت قراره سختی های زیادی رو تحمل کنه

خاهرات برادرات 

پدرت

دوستات

حتی دشمنات

ببین میگن 95 درصد احساسات توسط ناخودآگاه آدم گرفته میشه و فقط 5 درصد دست توعه...انقد از جاهای مختلف و توی فیلما و اخبار شنیدیم که مثلا فلانی یه اتفاق بدی براش افتاد بد زد خودشو کشت...انقد اینارو دیدیم رفته توی ناخودآگاهمون...تصمیم خودکشی همیشه دست ناخودآگاه آدمه و حتی از نظر علمی به اثبات رسیده

پس نزار ناخودآگاهت گولت بزنه

مسدودش کن...بهش نه بگو...نزار گولت بزنه

لاو یور سلف بوبوجییییی

الانم بیگیر راحت بخاب گوگولی

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده فک کنم حتی بیشتر از 1 سال مادرت قراره سختی های زیادی رو تحمل کنه خاهرات برادرات  پدر ...

چی هست لایو ؟؟؟؟ بیشتر توضیح میدی؟

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

اره قتل نفس قتله چه خودت باشی چه دیگری زندگی سخته ابجی اگه شرایط داری برومشاوره برامن خیلی اثرداشت حتما بهترمیشی 

اما به یه چیزدیگه هم دقت کن بعضی وقتا بایه اشتباه نوزده نمیشی صفرمیشی به این فکرکن که اقدام بخودکشی کنی وعمرت به دنیاباشه اما بایه تنبیه بزرگ  من باچشمای خودم دیدم کسی که خودشو دار زد نمرد اما قطع نخاع شد دختری که قرص خورد نمرد ولی برای همیشه کورشد

زندگی سخته بگذرازکسایی که باعث حال بدتن  گریه کن بزن بشکن اما تحمل کن ..

ما دو مغرور، دو خودخواه، دو بد تقديريم؛؛؛عاشقی کردن ما شرح عدم در عدم است ..‌

اگر خودکشی کنی هنوز داری اینطرف از درد جون میدی یهو میبینی تلپ اونطرف افتادی وسط آتیش دوتا نره غول وحشتناک بدقواره هم بالا سرتن.  میخوای داد بزنی ولی نمیتونی... 

این قسمت زندگی پس از زندگی درمورد یکی بود که خودکشی کرده بود اونو ببین میفهمی بعد از خودکشی چی در انتظارته. 

میگفت همشم تشنش بوده از تشنگی احساس خفگی داشته

تورخدا خودکشی نکن من خودم یه خواهرم ک برادرم هی بگم میگه خودکشی میکنم میدونی چقدر حالم بد میشه حتی فکر بهش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

جرات داری خودکشی کنی؟ جراتتو جمع یا علی بگو مشکلاتتو شکست بده چرا به خودت آسیب بزنی که تازه معلوم نیست بمیری یا زنده بمونی فلج شی چمیدونم کما بری هزار تا مشکل دیگه

بعدم این دنیا همه ش بازی 

اصل اونوره 

بخاطر اینجا اصل زندگیتو خراب نکن 

نمیتونم بگم گلم شاید کسی رفت خرید ولی هر یه دونه اش تا چند روز آدمو میریزه بهم

الان دیگه خودکشی از سرت افتاد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠