2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.  درباره چیه؟  مستند یا یه سریال ساختگی؟

یه سریال کره ایه یه پسره از زندگی خسته میشه خودکشی میکنه جریمش اینه که ۱۲بار باید تناسخ پیدا کنه تا مرگ های دردناک رو تجربه کنه خیلی فیلم جذابیه از نتفلیکس منتشر شده

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چقد می تونم تحمل کنم سخته نمی شه دوست دارم بمیرم هرلحظه به خودکشی فکر میکنم

کاملا طبیعیه همه ی ما این دوران رو تجربه میکنیم فقط صبور باشه این مرحله هم تموم میشه و به زندگی عادیت برمیگردی 

این کارت حماقته نه شجاعت 

کسی که اینقدر به این حماقت فکر میکنه ، یه ذره به حرف خدا که میگه پس از هر سختی آسانی است هم گوش میده 

اگه اینقدر شجاعی که از جهنم نمیترسی پس چرا از تلاش نمیکنی و شجاعت به خرج نمیدی تو این دنیا

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

با چی خودکشی کردی؟

ما چی میگیم تو چی میگی 

یکی تعریف کرد گفت از خودکشی نجات پیدا کرده لود میگفت اون لحظه که میخوای جون بدی اون لحظه با خودت و خدای خودت میگی غلط کردم ببخش سریع پشیمون میشی اما همه پل های پشت سرت رو خراب کردی و جز معجزه خدا راهی دیگه ای برای زنده موندنت نمیمونه 

فقط میگی ببخش منو و نجاتم بده و کلی قسم آیه که اینبار نجاتم بده دیگه هیچوقت این غلط رو نمیکنم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

چطور زنده موندی!!چ قرصی؟

مردم تا زنده شدم زجر کش شدم اندازه یه جهنم واقعی

نمیتونم بگم چه قرصی ولی یکیشو که میخوری تا چند روز میریزی بهم خودمم نمی دونم چطور زنده موندم 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

من خیلی به خودکشی فکر میکنم ....

چند بار م خودکشی ناموفق داشتم ....باقرص کلولازپام ....تازه یکبار بجای قرص برنج به نفتالین دادن ...

ولی الآن به خودکشی فکر نمیکنم ....کلا خنثی م به چیزی فک نمیکنم

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
یه سریال کره ایه یه پسره از زندگی خسته میشه خودکشی میکنه جریمش اینه که ۱۲بار باید تناسخ پیدا کنه تا ...

اسم فیلم چیه ؟ 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
من اگه نرم جهنم نمیگم

عاقبت این کار جهنمه 

فکر میکنی اصلا اینطور نیست

ولی خب نگا کن بیا منطقی باشیم

خودکشی کنی که مثلا چی؟هوم؟

که مثلا نشون بدی خیلی ضعیفی و ازت به عنوان یه آدم ضعیف و غمگین یاد بشه؟

مثلا خودکشی کنی چی میشه؟فک میکنی خودتو از جهنمی که توش هستی خلاص میکنی؟

ببین خیلیا زندگیش از تو هزار بار بدتره...خیلیا حتی شبا جایی برای موندن و غذایی برای خوردن ندارن

تو مدرسه براشون قلدری میشه یا خانوادش کتکش میزنن و... بقیشو خودت میدونی پس...

لاو یور سلف گلم...خودت بگل کن بد برو زیر پتو بگیر بخاب

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/

ناامیدی بزرگترین گناهه....اگه قضیه عاشقانه س....که ارزش شو نداره .....برا ی آدمی که هیچ جور نخاستت خودت بکشی، اگه قضیه خانواده سخت گیر خیلی هستند که از نوزادی سر راه قرار گرفتند....اگه پدر سخت گیر داری، که به اون فکر کن که چقد دوستت داشته....دوست داره براش مهمی ...‌