2777
2789
عنوان

پسری که حالش خوب نیست‌‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 42 پست
خب علائمت چیه؟ چه فکرایی میکنی؟ 

اول که فقط احساس بی ارزش بودن بدرد نخوردن داشتم بعد یجا دعوام شد کوتاه اومدم اونجا اما بعدش نتونستم کناربیام باخودم و میگم ترسیدی از دعوا پس ادم بیعرضه و بیغیرتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله روانشناس عوض میکنم ، ببخشید وقتتونو گرفتم 

خب مشکلتون چیه ؟ اشکالی نداره 🌱

به مشکلت فکر نکن انقدررر خودتو غرق تفریح و کار و زندگی کن که فکر به سراغت نیاد

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
وسواس و افسردگی

فکر اومد سراغت فوری پاشو خودتو سرگرم کن ، یا با یکی حرف بزن ، ورزش کن ، باشگاه برو ، سرکار برو ، سینما برو ، کتاب بخون ،‌ گل نگهداری کن و ... 

انقدررر باید خودتو سرگرم و درگیر کار بکنی که فکر و خیال به سراغت نیاد 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اخه افکارم برام مهمن 

افکاری که انقدر سرگردونت کرده مهمن ؟؟؟؟

من چند تا از تایپیکاتون رو خوندم اینطوری که من فهمیدم شما امیدتون رو از دست دادین من 43سالمه بیشتر از دوبرابر شما سن دارم وبا توجه به تجربم می گم شما حتما برید یه مهارت یاد بگیرید و اونقدر وقتتون رو پر کنید که لحظه ای بیکار نشید تا شبها هم از خستگی بیهوش بشید یه هدف برای خودتون تعیین کنید مثله مهاجرت که خیلی پول می خواد وشبانه روز کار کنید میدونم سخته ولی شدنیه ِِِِیاد گرفتن مهارت مثله زبان جدید ویا ورزش ویا مهارت کاری هرچیزی که بهش علاقه دارید خیلی کمکتون می کنه تا میتونید پول جمع کنید پول حلال مشکلاته مخصوصا برای مردها هر وقت هم اون فکرهای وسواس گونه اومد سراغتون ذکر لاالله الا الله رو زیاد تکرار کنید نیازی نیست خیلی معتقد باشید فقط تکرارش کنید انشالله که حال دلتون خوب بشه

شما خیلی جوونی حیفه عمرت نیست یه پیشنهاد دیگه هم دارم یه برنامه هست میتونی نصب کنی رو گوشیت وقصه صوتی گوش بدی ویا سخنرانیهای افرادی مثله دکتر هلاکویی این باعث میشه فکر نکنی چون شدیدا ادم رو غرق خودشون می کنن من مدتی هست دارم یه داستان رو گوش میدم وبرا همین کمتر وقت می کنم فکر کنم