نمیدونم از بس حرف نزدم در این مورد بغض داره گلوم میخواد همش بترکه
بزار بترکه گاهی باید گریه کرد !
گریه خوبه سبک میشه آدم ، من خودم دلم یه دنیا گریه میخواد ولی هیچ اشکی ندارم هیچی ..
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ .  « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
اولش که گریه ، بعدش اگر شرایط دارید حتما برید پیش روانشناس ، همه چی اولش سخته بعدش درست میشه عادت میکنی دردش کمتر میشه میتونی کنار بیای
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ .  « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
احساس میکنم مقابل خیلی چیزا سکوت کردی و خودخوری کردی و حرفی نزدی دربارش با کسی که شدی این خب چی اذی ...
شاید همونطوری که شما میگی باشه و الان اینکه اینهمه همه چی بدتر داره میشه و منم هیچکاری نمیتونم بکنم حالمو بدتر میکنه دکترا میگن وسواسو افسردگی داری اما من نمیدونم مشکلچیه