2777
2789
عنوان

پسری که حالش خوب نیست‌‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 42 پست
هرچی تو سرته و میاد زبونت بگو ببینم چی ب چیته

اول از همه بگم ۲۱ سالمه اما من احساس پیری دارم منی که اونقدر خوب بودم شدم یه ادمی که خودشم از خودش خوشش نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم از بس حرف نزدم در این مورد بغض داره گلوم میخواد همش بترکه

بزار بترکه گاهی باید گریه کرد ! 

گریه خوبه سبک میشه آدم ، من خودم دلم یه دنیا گریه میخواد ولی هیچ اشکی ندارم هیچی ..

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
۴ ساله حالم واقعا بده و اصلا در لحظه نیستم از همه چی عقب افتادم و حس میکنم هیچی دگ درست نمیشه😭

روانشناس حالتون روبه‌تر میکنه بهتر با تراپیسن هم صحبت کنید روروحیا تاثیر میذاره واین رو برای خودتون تلقین نکنید حالتون بده خوبب نیستین سعی کنید همیشه انرژی مثبت داشته باشید

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

بزار بترکه گاهی باید گریه کرد !  گریه خوبه سبک میشه آدم ، من خودم دلم یه دنیا گریه میخواد ولی ...

اره گریه میکنم ولی میبینم هیچی نمیخاد درست بشه انگار حالم بدتر میشه 

انقد مشاور عوض کردم هیچکدومشون نمیفهمن یا نمیخوان بفهمن حرفامو

شاید از بی کفایتی و بی هدفیه 

ی مدت صبح ها زودتر بیدار شو ورزش کن با دوستات بیشتر وقت بگذرون مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه 

شکر گذاری بنویس 

خالص و خام 
اول از همه بگم ۲۱ سالمه اما من احساس پیری دارم منی که اونقدر خوب بودم شدم یه ادمی که خودشم از خودش خ ...

احساس میکنم مقابل خیلی چیزا سکوت کردی و خودخوری کردی و حرفی نزدی دربارش با کسی که شدی این

خب چی اذیتت میکنه درحال حاضر 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

روانشناس حالتون روبه‌تر میکنه بهتر با تراپیسن هم صحبت کنید روروحیا تاثیر میذاره واین رو برای خودتون ...

منم اول مثل شما حرفای مثبت ب همه میزدم اما الان نمیشه

اره گریه میکنم ولی میبینم هیچی نمیخاد درست بشه انگار حالم بدتر میشه 

اولش که گریه ، بعدش اگر شرایط دارید حتما برید پیش روانشناس ، همه چی اولش سخته بعدش درست میشه عادت میکنی دردش کمتر میشه میتونی کنار بیای 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
احساس میکنم مقابل خیلی چیزا سکوت کردی و خودخوری کردی و حرفی نزدی دربارش با کسی که شدی این خب چی اذی ...

شاید همونطوری که شما میگی باشه و الان اینکه اینهمه همه چی بدتر داره میشه و منم هیچکاری نمیتونم بکنم حالمو بدتر میکنه دکترا میگن وسواسو افسردگی داری اما من نمیدونم مشکلچیه

اولش که گریه ، بعدش اگر شرایط دارید حتما برید پیش روانشناس ، همه چی اولش سخته بعدش درست میشه عادت می ...

۴ ساله روانشناس عوض میکنم ، ببخشید وقتتونو گرفتم 

شاید همونطوری که شما میگی باشه و الان اینکه اینهمه همه چی بدتر داره میشه و منم هیچکاری نمیتونم بکنم ...

خب علائمت چیه؟ چه فکرایی میکنی؟ 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟