2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع کپی زیاد میخواستن؟ کدوم ارگان قبول شد خوب بود آیا راضی هست لطفاً بگو من هفته دیگه مصاحبه دا ...

نمیدونم اون موقع مجرد بود نمیدونم چقدر کپی برده

راضی که چه عرض کنم اگه علاقه داری برو وگرنه دوام نمیاری

شوهرم همش میگه کاش یه دکه سیگار فروشی داشتم ولی این کار رو نداشتم

بیمه و مزایاش خوبه حقوقش هم بد نیست

والا الان حساب کردم ی میلیون باید پیاده شم مرخصی بگیرم پنج صبح اسنپ + 13 قطعه عکس + 600 هزار تومن کپی مناطق محروم میگن میندازن کار کنی و هی می‌فرستم اون شهر این شهر لطفاً بگید

نمیدونم اون موقع مجرد بود نمیدونم چقدر کپی برده راضی که چه عرض کنم اگه علاقه داری برو وگرنه دوام نم ...

یعنی شوهر شما علاقه نداشت؟ اووو😬😬😬🦴منم حوصله ارتش ندارم والا دنبال شغل دولتی ام کنکور دادم 3 هزار شدم انتخواب رشته بد کردم فرهنگیان الکی مصاحبه منو رد کرد و الان ولمعطل هستم راستی موقع آزمون دادم یکی از بچه های دانشگاه که ناظر امتحان بود دید همرو نوشتم بهم آروم و قایمکی گفت نیا ارتش برو دوباره کنکور بده

والا الان حساب کردم ی میلیون باید پیاده شم مرخصی بگیرم پنج صبح اسنپ + 13 قطعه عکس + 600 هزار تومن کپ ...

مناطق محروم دو سال باید بری 

مناطق مرزی هم سه ساله 

فقط همینه دیگه بیشتر نیست اما ارتش و سپاه تا آخر خدمت همش میفرستم اینور و اونور

یعنی شوهر شما علاقه نداشت؟ اووو😬😬😬🦴منم حوصله ارتش ندارم والا دنبال شغل دولتی ام کنکور دادم 3 هزا ...

نه علاقه نداشت کنکور داد ملایر قبول شد

نرفت اونجا 

دید شغل دولتی بهتری نمیتونه داشته باشه

هیچ سرمایه ای هم نداشت که یه کسب و کار راه بندازه 

هنر پولساز هم بلد نبود 

باز حداقل یه حقوق و بیمه و بازنشستگی داره از خیلی شغل ها بهتره

نه علاقه نداشت کنکور داد ملایر قبول شد نرفت اونجا  دید شغل دولتی بهتری نمیتونه داشته باشه هی ...

ممنون ممنون به دنیا وقت گذاشتی گفتی🌷🌷منم احتمالا نرم مصاحبه الان پدافند هوایی ارتش قبول شدم ولی دیدم آگهی استخدام نیرو انتظامی جدید آمده آزمونش اردیبهشت هست اونو میرم چون پلیس خیلی دوست دارم ی بار دیگه کنکور میدم جواب کنکور اول بیاد بهتره ولی پدافند جوابش خرداد میاد اون موقع یا باید ول کنم نتیجه کنکور بیاد یا برم کنکور ول کنم هووم دو راهی مرگ زندگی👻😂 

به اعتصاب مسلط باش بدون راهی دیگه جز می نی سایت نبود😭😭 من پسرم

اخه فکر کردم شاید دختری و استخدام هست

منم انقدر دوست داشتم برم دانشگاه افسری

برعکس شوهرم که متنفره از شغلش

گفتم اگه استخدام خانم ها اومده باشه برم