2777
2789
عنوان

۴ تا بیبی چک تو همون اول مثبت شد

310 بازدید | 16 پست

ازمایش بتا منفی شد با عدد۵.۵ تو نت زده بالای ۵ مثبته ازمایشگاه گفت منفیه هیچگونه داروی هورمونی هم مصرف نشده هیچ مشکلیم نیست بنظرتون علتش چیه  مارک بیبی چک ها مدیکور ویتا ساین وندفو

🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاقا عکس لطفت

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من یه سری رفتم جواب ازمایش چکاپمو بگیرم.بهم گفتن دکتر آزمایشگاه میخواد باهاتون صحبت کنه...دکار بهم گفت همین الان خودتو برسون به بیمارستان قندت به شدت بالاس و کلیه هات داره از کار میفته...عاقا من و شوهرم بریدیماااااا...اومدیم سوارماشین شدیم دیدیم دکتره افتاده دنبالم ک خانم ج ازمایشت با ازمایش یه پیرمرد عوض شده🙄قشنگ خواستم بکشم دکتره رو...نمی دونید اون لحظه چی ب سر من و همسرم اومد

جان جان،جدا که راست میگن بی بی چک زودتر نشون میده تا خون،😍احتمالا بارداری منتها اخرای سیکلت

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "