2777
2789

لیست داشته باش 

من بنا به مدل سفرم لیست سفر دریایی و زیارتی و عادی دارم به دردم میخوره

یه کاغذ بردار هر چی به ذهنت میرسه اضافه کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میرم سفر زیارتی چی ببرم؟از بس ذوق دارم همه چی یادم میره😁🤣

چادر 

دستمال 

صلوات شمار

مهر خودت

لیست دعاهاتون

پد 

و التماس دعا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من اینارو میبرم برای سفرای عادی:

لوازم شخصی مثل مسواک و خمیردندان و حوله و شونه ی مو و وسایل ارایشی و بهداشتیم(لوازم ارایشیم و کرم ضد افتاب و مرطوب کننده و نواربهداشتی و پد ارایش پاککن و آینه و دستمال کاغذی و دستمال مرطوب...) و مسکن. 

فلاسک چای و قند و ساقه طلاایی و ساندویچ و میوه و خوراکی های وسط راه و بطری اب یکبار مصرف (قبله اینکه به رستورانی چیزی برسم لازم میشن اگه مسیر سفرم دور باشه) 

گوشی و پاوربانک و شارژر و هندزفری و قلم نوری. 

عینک افتابی. 

لباس خونه یا بیرون و لباس گرم اگه فصل سرماست + چوب لباسی (که بعضی جاها نداشتن چوب لباسیو، همه ی لباسامو مجبور شده بودم تا بکنم بذارم تو کمد)

پتو مسافرتی و رو تختی و روبالشی. (که واجب نیست و هرجایی بگیری و نداشته باشی خودشون میدن بهت تمیزشو ولی من میبرم)

من دمپایی خونگیمم ورمیدارم با کلاه و چشم بند برای خواب. 

شناسنامه و مدارک هویتی.

خودکار و یه دفترچه کوچیک همراه. 

یه کیسه هم برای زباله های وسط راه. (اگه با ماشین شخصی میری)

کیف پول و مخلفاتش 

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.  

متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!