2777
2789
عنوان

باران می بارد امشب دلم غم دارد امشب💔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست
خدا نکنه حالت بد شه.الهی هیچکس حال دلش مثل من بد نباشه هیچکس خدایا 🥺

متاسفم! ان‌شاءالله ک حالت خوب شه

منم میخوام ارتباطمو با کسی ک دوسش دارم قطع کنم خیلی سخته برام

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
متاسفم! ان‌شاءالله ک حالت خوب شه منم میخوام ارتباطمو با کسی ک دوسش دارم قطع کنم خیلی سخته برام

اگر آدم هم نیستید هر چه زودتر تمومش کن باور کن امروز از فردا بهتره.ثانیه ای معطلش نکن‌ ‌‌. اگر میبینی مانعی وجود داره برای رسیدنتون و اون مانع قابل رفع نیست فقط تمومش کن .اگر میبینی ارتباطتون عاقلانه نیست قطعش کن.باور کن هر چقدر بیشتر لفتش بدی بیشتر اذیت میشی.الان فقط باید دل بکنی ولی اگر دلبستگی ها عمیق بشه دیگه باید جون بکنی.به خدا اغراق نمی کنم زودتر تکلیف خودتو مشخص کن خودت و زندگیتو داغون نکن.

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوتم 

خدا کند که نباشد کسی دچار کسی...💔

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم برات💔 ان شاء الله درست میشه غصه نخور منم دلم خیلی گرفته ولی چاره ای نیست باید سوخت و ساخ ...

انشالله خدا حاجت دلت را بده ...دیشب هر وقت بیدار شدم گفتم این همه دعا کجا نوشته میشه .خوبه خودت شاهدی

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..