تپلویم_تپلووووو مدیر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 عنوان باران می بارد امشب دلم غم دارد امشب💔 | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 37 پست ای قطره های باران آیا شما ندارید زان بی نشان نشانه؟💔🥺 هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔 1402/11/28 | 21:29 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 خدایا چی بگم حال هیچکس خوب نیست.... 😭عجب روزگاری شده.همه فقط زنده ایم زندگی که نمی کنیم هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 خدایا دلم گرفته از دست شوهرم .دخترم گریه میکنه. خدایادلت بسوزه بهمون .بسمونه نجاتمون بده.به ابن بارو ... الهی بگردم برات💔 ان شاء الله درست میشه غصه نخور منم دلم خیلی گرفته ولی چاره ای نیست باید سوخت و ساخت هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 امشب قراره حالم بد شه منم خدا نکنه حالت بد شه.الهی هیچکس حال دلش مثل من بد نباشه هیچکس خدایا 🥺 هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 منم دیشب ساعت۲شب کلی با بارش بارون گریه کردن.بچه هام خواب بودن من تا تونستم اشک ریختم عزیزم💔کاش گریه کمی سبکمون می کرد.حیف من که جدیدا هرچی گریه می کنم حالم بدتر میشه اصلا سبکی ای در کار نیست.خدا خودش حال دل همه رو خوب کنه هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 8207 عزیزم💔کاش گریه کمی سبکمون می کرد.حیف من که جدیدا هرچی گریه می کنم حالم بدتر میشه اصلا سبکی ای در کا ... انشاالله.دلم خیلی واسه همسرم تنگ شده خیلی
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 انشاالله.دلم خیلی واسه همسرم تنگ شده خیلی جدا شدی؟😭منم میخوام جدا شم هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
زمستان۷۵ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2054 ای وای عزیزم تسلیت می گم خدا رحمتش کنه.چند سالشون بود چرا؟ ممنونم زنده باشی ۲۷ سالش بود خواست خداست😔 این کاربری واگذار شده
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 ممنونم زنده باشی ۲۷ سالش بود خواست خداست😔 عزیزم چقدر جوون بودن خدا رحمتش کنه خیلی سخته برای بازمانده ها و الا اون طفلی که راحت شد از این دنیای کثیف هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
زمستان۷۵ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2054 عزیزم چقدر جوون بودن خدا رحمتش کنه خیلی سخته برای بازمانده ها و الا اون طفلی که راحت شد از این دنیای ... زنده باشی جانم آره کاش منم بمیرم راحت شم این کاربری واگذار شده
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 8207 جدا شدی؟😭منم میخوام جدا شم نه من مگه میتونستم از اون فرشته جدابشم.متاسفانه فوت شدن
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 زنده باشی جانم آره کاش منم بمیرم راحت شم خدا نکنه عزیزم ان شاء الله همه چیز درست میشه هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
زمستان۷۵ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2054 خدا نکنه عزیزم ان شاء الله همه چیز درست میشه انشالله🌹❤ این کاربری واگذار شده
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 نه من مگه میتونستم از اون فرشته جدابشم.متاسفانه فوت شدن ای وای چقدر ناراحت شدم تسلیت میگم عزیزم🥺💔چند سالتونه؟چرا همسرتون فوت شدن؟چه غم انگیزه😭 هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
پشو عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 1876 😭عجب روزگاری شده.همه فقط زنده ایم زندگی که نمی کنیم تپس قلب گرفتم انقدر گریه کردم😥
تپلویم_تپلووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1859 تپس قلب گرفتم انقدر گریه کردم😥 عزیزم😥گاهی غم ها آدمو به زانو در میارن و هیچ راه چاره ای جز سازش نیست متاسفانه حقیقت این دنیا همینه گاهی فقط باید بپذیری و ادامه بدی هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔