2777
2789
عنوان

چجوووری انقدددد پولداریدددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 53 پست
ترس از چی ؟ ترسناک تر از این زندگی؟

حرفا میزنی اولا خودکشی با قرص برنج خریته چون تا بمیری مجبوری درد خیلی زیادی رو تحمل کنی تمام اعضا و جوارحت از هم میپاشن و تو زنده ای و درد میکشی

بعدم اومدیمو رفتی جهنم ترس واقعی رو دیدی بعد چکاری از دستت برمیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا کی پولداره؟؟؟ هر کیو میبینی با سیلی صورتشو سرخ نگه داشته فریب زرق و برق فضای مجازیو نخور&n ...

والا ما هم کاش میتونستیم با سیلی صورت خودمونو سرخ نگه داریم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ترس از چی ؟ ترسناک تر از این زندگی؟

زنده زنده دلو رودتو بالا بیاری خیلی ترسناک تر از این زندگیه راستش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چیشده دوسداری تعریف کن منم خیلی میسوزم از این چیزا باید به آرزوهامون بگیم ببخشید که ارث و میراث قو ...

حرفم همون پوله فقط پول دقیقا ارزوهامون نابود شد دیگه ۳۵ سالمه کی ب خواسته هام برسم کی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

زنده زنده دلو رودتو بالا بیاری خیلی ترسناک تر از این زندگیه راستش

در عوض بعدش میمیری دیگه و تمام

حرفم همون پوله فقط پول دقیقا ارزوهامون نابود شد دیگه ۳۵ سالمه کی ب خواسته هام برسم کی؟

میفهمم حرفاتو

این دنیا خیلی بهمون بدهکاره

هرچقد بیشتر دست و پنجه زدیم برای رسیدن به خواسته هامون بیشتر غرق شدیم

بخدا یه ادمایی رو میبینم ک سرشون به تنشون نمی ارزه اما گوشی تو دستشون آیفونه،موهاشون کراتین و رنگ،ناخونا کاشت،مژه کاشت،لب ژل لباسای مارک...