2777
2789
عنوان

چجوووری انقدددد پولداریدددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا همه تو همین شرایط هستیم منم بعضی روزا کم میارم 

ن والا کو ؟ چ اینجا چ تو دنیای واقعی همه پووولدااارن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

کی پولداره

کسایی ک سر تا پاشون عمله 

لباساشون مارک داره خونه و زندگی انچنانی پدر مادر پولدار شوهر پولدار 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

وای اصلا به فکر قرص برنج نباش میگن حس می کنی از داخل توی معده و روده هات اسید ریختن

می دونم سخته این روزا، خیلیا مثل همیم در آمد کم هرجای سنگین کاملا درکت می کنم 

بهتره یه هنری چیزی یاد بگیری بتونی دست خودتو بگیری و خودت رو نجات بدی 

من دنبال طراحی سایت هستم 

اگه سیستم داری می تونی توهم دوره های رایگان رو توی تلگرام ببینی و یاد بگیری انشالله برات پر سود باشه

ن والا کو ؟ چ اینجا چ تو دنیای واقعی همه پووولدااارن 

کی میگه آخه الان وضع همه همینه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
هیچ کس از اول پولدار نبوده که عزیزم همه با تلاش به خواسته هاشون میرسن

آخی😑