2777
2789
عنوان

مسافرت همسرم با دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 5426 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدای بعد از اینکه اون رابطه تموم شد با شما اشنا شد؟

چه مدت اشنا بودین قبل از عقد؟

شما خودت با هیچ کسی قبل از ازدواج رابطه نداشتی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

🚶🏼‍♀️میگید چرا اهمیت دادی

چون شک هم کرده بودم یکبار اون اوایل به اسم دوست دخترش منو صدا زد که گفت اشتباه شد

یکبارم مدام میگفت آدمای خردادی خوب نیستم مخصوصا دختراشون که بعدا ازش پرسید پیچوند منو

چرا بعضیا میگن مهم نیست!!! اگه عاشق اون بوده چرا اومده با استارتر ازدواج کرده!! چرا عکسا و چتارو نگه ...

شاید چت ها انقدر براش بی اهمیت بوده که یادش رفته اصن هست همچین چت هایی و پاک نکرده 

😊
صد نفر دیگه وارد زندگیش میشدن دقیقا همین چیزا رو می‌گفت و همه رو التماس میکرد که نرن. زیاد سخت نگیری ...

پس شما مردا اینطورین! 😑😑😑😑😑

استاتر پس خودتو عذاب نده مردا همو خوب میشناسن

هرچی بیشتر کنجکاوی کنی راجب آدما بیشتر دلت رو میزنن مخصوصا اگر نسبت همسر باشه

گاهی وقتا بهتره خیلی چیزها پنهان بمونه الان نه تو می تونی چیزیو عوض کنی نه اون می تونه گذشته اش رو تغییر بده فقط خودت اذیت میشی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

کنکاش نکن! زندگیت رو هم خراب نکن! شنیدی میگن هرچی کمتر بدونی بهتره ؟!😊

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊