2777
2789
عنوان

مسافرت همسرم با دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 5424 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا رو منم داشتم😔 از خودم و خودش متنفر شده بودم اما گذشت.. الان حالم بهتره

منم حالم داغون بود کاملا درکت میکنم ولی صبوری کن و بیشتر از این تو گذشتش تجسس نکن..سعی کن حواستو پرت کنی که به این مورد‌کمتر فکر کنی

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

با این ذهنیت که میخواید جدا بشید خوندین؟

چون غیر این باشه، واقعا غیر منطقی و جسارتا بی عقلی بوده خوندنش...

تعجب میکنم از خانمها که نه طلاق میخوان نه دوست دارند زندگی نرمال کنن .الان همسرتون باید دقیقا چیکار کنه؟؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به هیچ وجه به روش نیار!! یعنی زن‌های جاهل و خام از اینکارا میکنند! همیشه باید طوری وانمود و رفتار کنی که تو اولین و آخرینش هستی ! به روش بیاری یعنی داری یاد آوری میکنی و اون دختره در نظر نامزدت عشق واقعی و دست نیافتنی  و … میکنی.

در ضمن همه ی مردها همین هستند. ‌خیلی هم زود فراموش میکنند حتی روابط و عشق آتشین رو ما زن‌ها خاک بر سریم و اگه با طرف فقط یه دقیقه هم مکالمه عاشقانه داشته باشیم تا آخر عمرمون  یادمون نمیره و هر چند وقت یه بار هم تو ذهنمون مرورش میکنیم

آدمها ی زبان عشق دارن و ی سری  جملات واسه نشون دادن اون عشق 

هر جا احساس عشق کنن ب کار میبرن 

اگه برا اون گفته بود برا تو نگفته بود باید حالت بد میشد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب چرا پاکشون نکرده بوده تا الان؟ اگه آدمیه که درگیر گذشتشه هنوز که خب تکلیفتو باهاش روشن کن اگه نه که طبیعیه که به نفر قبلیش هم همینجور ابراز علاقه میکرده چون شما نبودی اون موقع‌.

چرا بعضیا میگن مهم نیست!!! اگه عاشق اون بوده چرا اومده با استارتر ازدواج کرده!! چرا عکسا و چتارو نگه داشته!!!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍