2777
2789
عنوان

مادرم روانیه ما رو هم روانی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 29 پست
امشب داشتیم به همین فکر میکردیم. بهش گفتیم یه روز یمیریم از شرت خلاص میشیم 😓 ولی با این گرونی و پول ...

اخه دختر خاله پسر خالم این کارو کردن خونشون کوچیکه. در حد،۳۰_۴۰,متر اجارشم ماهی شیش ملیون میدن بدون پول پیش

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

لطفا کلا محلش ندید. سخته ولی خودتون رو بزنید به نشنیدن. حذفش کنید از مکالمات. ی مدت که منزوی شد و احترامش رو از دست داد از روی ترس مراعات میکنه. متاسفانه ایشون با حرف متوجه نمیشه، با منطق یاد نمیگیره. خیلی امثالش رو دیدم

ایشون داره به شما آسیب میرنه، به روح و عزت نفس و تصویرتان از خودتون که منبع مشکلات بسیار در آینده خواهد بود. پس فقط بگریزید ازش. یا تنها خونه بگیرید یا محلش نذارید. خودتون رو عادت بدید که حرفهاش رو نشنوید. سلامت روانیتون در خطره. بزرگترین داراییتون.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت واقعا خیلی کمه ۲۳ سا زوده چرا اینو میگه خودش چندسالگی ازدواج کرده؟

۱۸ سالش ... بابام شغل خوبی داشت. رفت خواستگاریش. مادر بزرگم یهو به مامانم گفت باید بله و بگی.

مامانم دوست داشت درس بخونه، کار پیدا کنه، ولی خب با شوهر کردن به هیچی نرسید

به جورایی عقده ای شده

فک و فامیل تو بچگی شوهر کردن، اونا رو میکوبه سر من که اره ازشون یاد بگیر!!!

چیو یاد بگیرم؟ درس خوندن؟ کار دارن؟ مستقلن؟ چه تلاشی کردن؟ 

میبینه بقیه عروس و داماد دارن این نداره حس میکنه از بقیه عقب افتاده. حس پستی و پوچی داره. که نکنه مردم فکر بدی کنن راجبمون!!!!!! وای 😭

تنها راه به پدر و مادر سمی یا برین خونه جدا بگیرین خودت و داداشت یا فقط برای خواب بیاین خونه که کمتر ...

وای ۸ صبح میرم سر کار تا ۸ شب

از صبح گند میزنه به اعصابمون 

از خووود صبح

هفته‌ی پیش یکی از اشناهامون که یه دختر ۲۰ ساله بود ادواج کرد. یه ۳۰ ۴۰ باری گفت درد و بلاش بخوره تو سرت اون رفت سر سفره‌ی عقد و چه با سیاسته و تو موندی بدبخت شدی 😐😐😐😐😐😐😐

وای ۸ صبح میرم سر کار تا ۸ شب از صبح گند میزنه به اعصابمون  از خووود صبح هفته‌ی پیش ...

ببین رو خودت کار کن که حتی نگاهش هم نکنی. واکنش نشون نده. اون از عصبانیت تو تغذیه میکنه.

کلا گوستش کن. با پدرت و برادرت بگو بخند ولی اونو کامل نادیده بگیر. (اگه به هیچ‌وجه نمیتونی جدا شی)

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
وای ۸ صبح میرم سر کار تا ۸ شب از صبح گند میزنه به اعصابمون  از خووود صبح هفته‌ی پیش ...

وتی عزیزم چه بد خدا بهت صبر بده

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
ببین اینو از منی که یک مادر روانی داشته گوش کن الان ۳۵ سالمه انواع و اقسام مشکلات روانی گریبانم رو ...

وایییی

خواهر بدبخت منم ۳۷ سالشه و اینطوریه 😭😭😭😭 طفلک ۲ تا بچه‌ی قد و نیم قدم داره. چقدر داره اون فشارهای روانی و رو بچه‌هاش خالی میکنه

سال هاست روانشناسم رفته ولی هیچی که هیچی

خدا لعنت کنه همچین مادرایی رو ... دقیقا من میخوام با یه ادم‌حرف بزنم دستو صدام میلرزه، حالت تهوع میگیرم، اعتماد به نفس ندارم، داداشمم همین. طفلک دیشب تا صبح بالا اورد. امشب بهش گفتم سرچی‌ اینطوری شدی؟ گفت تو خونه نبودی، تا تونست مقایسم کرد که فلانی زن گرفت تو موندی ... 😭😭😭 لعنت بهشون. هممون و روانی کردن. این ریشه تا نسل به نسل رو بچه هامونم پیاده میشه. 

متاسفانه شرایط جامعه افتضاحه

وگرنه با این چیزا نباید گفت مادرم روانیه

کلا مادر وپدر گل بی عیب هم که باشن از بیست به بعد با فرزندان دچار اختلاف فکری وهزار جور مشکلات دیگه میشن 

متاسفانه شرایط جامعه افتضاحه وگرنه با این چیزا نباید گفت مادرم روانیه کلا مادر وپدر گل بی عیب هم ک ...

دلت خوشه ها

کتکایی که تو این سن میخوریم و نگفتم بهت

مشکل روانی داره خب. پرخاشگری میکنه. یهو میپره بهت مثل چی کتکت میزنه. جوری که نمیفهمی اصلا چی شده.

اینایی که گفتم فقط برای چند دیقمونه.

وایییی خواهر بدبخت منم ۳۷ سالشه و اینطوریه 😭😭😭😭 طفلک ۲ تا بچه‌ی قد و نیم قدم داره. چقدر داره ...

خواهر منو تو ۱۸ سالگی شوهر داد

بدبختش کرد

شوهرش معتاد خیانت کار عوضی

طلاق هم نمیتونه بگیره یه بار برگشت خونه مامانم بیرونش کرد گفت جات خونه شوهرته

هر بار یک مادر میبینم رابطش خوبه با بچه هاش حسودیم میشه

الان یک ساله با من قهره و نمی‌دونم سر چی

البته من ۶ سال مجردی زندگی کردم بعد ازدواج کردم با دلبخواه خودم

شما هم خودتون رو نجات بدید 

خواهر منو تو ۱۸ سالگی شوهر داد بدبختش کرد شوهرش معتاد خیانت کار عوضی طلاق هم نمیتونه بگیره یه بار ...

وضع زندگی خواهر منم همین شد :) یه حیوون گیرش افتاد که طلاقم نمیده :)

امیدوارم خدا کمکمون کنه 🌷🌷