2777
2789
عنوان

مادرم روانیه ما رو هم روانی کرد

1376 بازدید | 29 پست

من ۲۳ سالمه، داداشم ۳۰

مجردیم. 

مامانم تا میفهمه یکی شوهر کرده یا زن گرفته میاد میره تو مخمون و هی ما رو با اونا مقایسه میکنه ... که اره فلانی ازدواج کرده تو انگشت نما موندی!!!! فلانی ۱۴ سالشه شوهر کرده تو بدبخت موندی!!! فلانی زایید ولی تو رو کسی نگرفت!!! برمیگردم‌ میگم اخه اون پدر و مادر خیلی باید بدبخت باشن که تو این دوره زمونه دخترشونو تو ۱۴ سالگی شوهر بدن! باید بمیرن که!  این موضوع شرم اوریه، چیزی نیست که بزنیش تو سر من! خیلی احمقانه فکر میکنه.

اینا رو به داداشمم میگه.

گاهی تو زندگیم کم میارم از رو درد و دل باهاش حرف میزنم و میگم که اره مثلا خسته شدم از فشار کاریِ زیادم ... برمیگرده بهم میگه شوهر کن راحت شی!!!! خواهرمو اینطوری شوهر داد و بدبختش کرد. یعنی خواهرمو با حرفاش فراری داد. بارها بین حرفاش بهم گفت میخوام از خونه بندازمت بیرون برو شوهر کن! اونجا راحت باش! زندگی خواهرم واسش درس عبرت نشده! میگیم خب انتخاب اشتباه کنیم یه عمر بدبخت شیم خوبه؟ 😓

من روزی ۱۲ ساعت سر کارم. اون ۱۲ ساعتی که تو خونم کارد میزنه به جونم با حرفاش.

یکی دو ساله خیلی عصبی و پرخاشگر شدم. میدونم به خاطر حرفاشه ... از بس منو با بقیه مقایسه کرد تو قضیه شوهر کردن و زاییدن، کلا اعتماد به نفسمم به صفر رسوند. 😓 

دیشب همین چرت و پرتارو به داداشم گفت انقدر با بقیه مقایسش کرد طفلک تا صبح حالش بد بود. الان بهم گفت از بس منو با بقیه مقایسه کرد که فلانی زن گرفت و تو عقب موندی و اینا فشار عصبیم زد بالا تا صبح ببخشید بالا اورد از حمله‌های عصبی.

به نظرتون چیکار کنم؟ نمیتونم حرفاشو نادیده بگیرم. شما جای من باشید چیکار میکنید؟ اعصاب نموند واسمون. روانی شدیم 😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستقل شید خودتون رو راحت کنید 

من از لحاظ مالی کاملا مستقلم

ولی گرفتن شرایط خونه ی مستقل نیست با این گرونی 😓😓 کارمم‌جوریه که با هزار زحمت به دستش اوردم

نمیتونم به بهونه‌ی درس برم شهر دیگه 😓

تو خونه ما قضیه برعکسه 😐😐مامانم هیچیییی نمیگه من ۲۴ سالمه اصن مامانم نمیگه شوهر کن یا نکن موضعی نداره ولی من ماهی یکی دوبار میرم تو قیافه اخرشم یه دعوا درست کیکنم صداشو در میارم که چرا کسی نمیاد منو بگیرههههه😐😐😐

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بنظر من باید بدونی که خودتم میدونی که افکارش اشتباهه پس دیگه ناراحتی نداره یه نفر بیاد بگه شب سفیده خب معلومه که نیس چرا باید ناراحت بشم من البته می‌دونم خیلی سخته هاااا حق دارین خیلی شماها ولی محلش نذارین وقتی میگه انگار چیزی نشنیدین اصلا جوابشو ندین و‌خودتون هم که میدونین اشتباه میگه وس اعتماد به نفست اینطوری بالاترم میره که یاد گرفتی حرفای اشتباهوو درونت راه ندی این خیلی قدرت میخواد هرکسی نمیتونه وقتی که ببتونی به خودت افتخار میکنی

نمیتونین با برادرتون خونه دوتایی بگیرین؟

امشب داشتیم به همین فکر میکردیم. بهش گفتیم یه روز یمیریم از شرت خلاص میشیم 😓 ولی با این گرونی و پول پیش گمونم حالا حالاها باشیم ور دلش ... 

من از لحاظ مالی کاملا مستقلم ولی گرفتن شرایط خونه ی مستقل نیست با این گرونی 😓😓 کارمم‌جوریه که با ...

ببین اینو از منی که یک مادر روانی داشته گوش کن

الان ۳۵ سالمه انواع و اقسام مشکلات روانی گریبانم رو گرفته

اضطراب و استرس شدید و حالت تهوع موقع کوچکترین تغییر تو زندگیم از نمونه های این مشکلات هست

یعنی اینقد من مشکل روانی دارم که باورت نمیشه

و همه اینا بابت مادرمه

برادر من خودکشی کرد بابت این کاراش

ولی خدا رو شکر اتفاق خیلی بدب نیفتاد

خودتو نجات بده شده با دو تا آدم مطمین خونه بگیر یا برو پانسیون

اما نمون 

چون اون عوض نمیشه