2777
2789
عنوان

گواهی بکارت دادگاه

277 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

همونطور که توی تایپیک اولم نوشتم من بعد ازدواجمم باکره ام 

بخاطر مشکل همسرم 

فردا میخوام  اقدام کنم واسه طلاق 

فقط من نمیدونم چرا استرس دارم 

من چند بار رابطه سطحی و دست زدن  باهمسرم داشتم ولی دخول نه 

دخول ب هیچ عنوان نبوده 

الان نمیدونم اگه برم پزشک قانونی گواهی بکارت سالم بهم میده یا نه 

معاینه میشی  خب 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میده اگه سالمه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من خودم مطمئنم که دخول نداشتم ولی رابطه سطحی داشتم  ازون شک دارم

نه در این حد قابل تشخیص نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شاید دعاش کردن...شوهر دختر خالم اوایل ازدواجش نمیتونسته بعد فهمیدن دلیل ماورایی داره 

ما ۵ ساله تمام راه هارو امتحان کردیم دعا و دکتر و .... 

خودشم دوس نداره مشکلش حل شه همکاری نمیکنه