بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی تاپیک چند وقت پیش دیدم میگفت سفارش داده هنو نفرستادن گوشیشو آخه چجوری میشه آیفون ۲۰ تومن باشه قیمتش😐
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
نتیجه ی اعتماد به تبلیغ یه سری ادم معروف دوزاری🚶🏻♀️
نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ تَكُنْ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُگویا دنیا هیچ گاه نبودهو گویا آخرت همیشه هست.از حسین بن علی (ع)
چند روزه زیاد میشنوم شما اطلاع دارید چه اتفاقی افتاده ؟
شرکت خصوصی بوده کلاه برداری کرده کلی بازیگر و آدم معروف هم تبلیغش کرده بودند
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اوه اوه چه کسایی تبلیغ کردن مردم ازش گوشی خریدن نفرستاده یا چیزای دیگه هم هست
زیر قیمت میداده آیفون رو لی پول ب جیب زده ،بازیگرا هم با عذرخواهی کردن یا میگن من نبودم دستم بود ،،بهشون آیفون دادن برا تبلیغ
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.