2777
2789
عنوان

ادم قحط بود !!

155 بازدید | 11 پست

عمم از موقعیکه ازدواج کرده شوهرش نزاشته موهاشو رنگ کنه ،ارایش کنه ، یبار داشتن میرفتن عروسی اومد خونه ما یه ذره کرم زد وبایه رژعه خیلی ملایم ک اصلا معلوم نبود رفت خونه دعوا شد بخاطر همین بنده خدا صورتشو شست بعد رفتن عروسی ،تا حالا ندیدم اصلا ارایش کنه ،من حس میکنم از بس شوهرش نزاشته حسه زنونگی ام درونش مرده ،الانم بهش میگیم برو ابروهاتو تتو کن قشنگ میشی میگه شوهرم نمیزاره منم بهش گفتم میدونی چرا شوهرت نمیزاره میترسه تو به خودت برسی از اون سرتر و قشنگ تر دیده شی اونه نمیزار،،،عمم هم بنده خدا از لحاظ فرهنگی تحصیلات از شوهرش خیلی بالاتره اما متاسفانه پشتوانه ای نداشت که بتونه بره دانشگاه خودشم بچه شهر و پدرشم تو بچگی توسن ۱۴ سالگی از دست داده  و تویه خانواده با جمعیت زیاد بزرگ شده ،،اما شوهر عمم چی،،، یه چوپون تو دهات بود که بعد ها اومد شهرتو نونوایی کارکرد تحصیلاتشم چی درحدابتدایی و همشم بفکرعه خوردنه عمم بنده خدا دوتا پسر و یه دختر داره غذا گذاشتنی یه قابلمه بزرگ میزاره مگه اینا سیرمونی دارن ن تنها خودش بچه هاشم شکموعن اصلا نمیدونم عمم اون موقع چرا این انتخابو کرد مگه ادم قحط بود ازدواجشم سنتی بود توخونه ام اصلا ب زنش از هیچ لحاظی کمک نکرده نه تنها خودش بچه هاشم ،،مثلا به پسرش بگی اینو بردار بزار اونجا میگه به من چه مگه من زنم، یبار شوهرشینا رفتن سرکار، رفتم خونشون دیدم عمم داره جاروبرقی میکشه انگار توخونه بمب ترکونده بودن بعد به عمم گفتم چه خبره انگار ریدن تو خونه،،اونم گفت دیگه کثیف شده دیگه ،، تو گرفتن وسیله خونه هم هیچ وقت کمک نمیکنه فقط پولشو میده این عمم بیچاره میره بار میکنه میخره میاره یا مثلا عمم حیاط بود شوهرش خونه از بالا داد میزنه بیا بهم چایی بریز تو دلم گفتم مگه تو چلاغی پاشو خودت بریز دیگه این بنده خدارو میکشونی بالا  مگه زن حمالته !!من اصلا یادم نمیاد ک خونشون یبار شامی مهمونی ای رفته باشیم اونام رفتنی فقط طرف شوهرعمم میرن اونم شاید تو دو سه ماهی یبار ،متاسفانه شوهر عمم این اخلاقشو ب بچه هاشم سرایت داده و میدونم بچه هاشم فردا با یکی ازدواج کنن یه نسلو خراب میکنن با این طرز فکر کهنه و پوسیده باباشون بعد گفتنی میگن اره شوهرعمم ،عمه منو دوست داره اما این واقعا چه دوست داشتنیه اخه اصلا نمیفهمم !!

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی چقدر شبیه خواهر من 

الهی شوهر خواهرم بمیره  اونم همینه اکثرا  

البتهداون پدرسدخته با جادو جنبل خواهرمو گرفت الهی بمیره 

بعدشم  نمیدونم چرا ب خواهرم بگه بمیر میمیره بگه زنده شو زنده میشه 

اینجور خانم ها تقصیر خودشون هم هست 

خیلی سخته ولی عمت یه جاهایی باید خودی نشون بده.

اگه همش سرش پایین باشه وهر چی بگن انجام بده،اونا زورگو تر میشن.هم شوهرش هم بچه ها.

یادش به خیر اول ازدواج خواهرم نوک زبونش رو نشون میداد،میگفت این برا جواب دادنه.

الان بعد سالها زندگی اینو فهمیدم

وقتی مطالب به ذهنم میاد سریع مینویسم میگم بزار تو یه تاپیک جا بشه 

شاید حق با شما باشه

ولی ما کاربرا رو هم در نظر بگیرین 🙏🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
شاید حق با شما باشه ولی ما کاربرا رو هم در نظر بگیرین 🙏🌹

چجوری با فاصله بنویسم ؟؟میخوام تو یه تاپیک جا شه اون کسی ک میخواد بخونه دنبال ادامه مطلب نباشه تو همون اولی کله داستانو بخونه

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
خیلی سخته ولی عمت یه جاهایی باید خودی نشون بده. اگه همش سرش پایین باشه وهر چی بگن انجام بده،اونا زو ...

آفرین 

خواهرمنم انگار لاله شرایطش خیلی شبیه شرایط عمه اسی هست 

هرچی شوهر پدسگش میگه میگه چشم آخه اونخر شرک چی هست ک حرفشو انقدر گوش میکنی 

الان هم‌ک گورشونو گم کردن از ایران رفتن