2777
2789
عنوان

رفتم تشخیص جنسیت😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه پسر دارم دعا میکردم این یکی دختر شه

من یه دختر دارم دعا کن این یکی پسر شه

من تهوع دارم بالا تاحالا نیاوردم 

ضربان ۷ هفته و ۵ روز ۱۵۰ بود

عاشق لواشک و دوغ ام 

پوستم عالی شده 

سینه راستم بزرگ تر از چپه

تقریبا برعکس شمام انشاالله جنسیت ام برعکس باشه مرسی که تاپیک زدی😉

من یه دختر دارم دعا کن این یکی پسر شه من تهوع دارم بالا تاحالا نیاوردم  ضربان ۷ هفته و ۵ روز ...

قربونت برم

درکت میکنم منم یه پسر داشتم و دعا و دعا میکردم این یکی دختر بشه

ان شالله هرچی خودت میخوای بشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

سلام  عزیزم ببخشید وققتون رو میگیرم سوالم راجب به یه قضیه برای ارث رفتم دو ساله پیش شکایت کردم از خانوادم بعد یه ماه پیش رای دادگاه به نفع من صادر شد و مبلغ اجرت المثل رو برام واریز کردن ولی بعد برای سهمم از املاک رفتم رضایت گزاشتم رو پرونده ام میخواستم بدونم میشه برم دادگاه بگم رضایتم رو پس میگیرم یا امکانش نیست؟

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

سلام عزیزم ببخشید وققتون رو میگیرم سوالم راجب به یه قضیه برای ارث رفتم دو ساله پیش شکایت کردم از خا ...

سلام خواهش میکنم

خیر گلم رضایت قابل رجوع نیست مگر این که شرطی تعیین کرده باشید .

اگر شرط اجرا نشه بری دوباره شکایت جدید انجام بدی وگرنه پرونده قبلی قطعا قرار موقوفی تعقیب خورده و کلا مخدومه شده دیگه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
سلام خواهش میکنمخیر گلم رضایت قابل رجوع نیست مگر این که شرطی تعیین کرده باشید .اگر شرط اجرا نشه بری ...

ممنونم خدا خیرت بده موفق باشی ❤️

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

سلام عزیزم صبحت بخیر 

من از همسر سابقم بابت جهیزیه شکایت کرده بودم 

پسر عمو ایشون اومدن رضایت خواستن و بمن دوفقره چک دادن 

چک اول مشکلی نداشت ولی چک دوم هم ثبت نشده بود هم مبلغ و نوشته بود

متاسفانه منم چک و گم کردم

آیا کاری میتونم کنم دستم به جایی بند هست؟

برم به دروغ بگم که بزور چک و ازام گرفتن؟؟

ترخدا بگو من چیکارکنم خیلی به پولش احتیاج دارم صابحخونه وسایلم و ریخت بیرون الان تو مسافرخانه میمونم 🥲