2777
2789

خیلی حرصم گرفته از دست دوستم فقط بگید چی جوابش بدم. بعد مدتها هفته قبل قرار گذاشتیم که یکشنبه این هفته یعنی فردا از صبح بریم بیرون و همو ببینیم 

من متاهلم دوستم مجرد واسه یه بیرون رفتن باید کلی برنامه بچینم.حتی روز کلاس رانندگی ام رو جا به جا کردم برای فردا. اونوقت الان بهش پیام دادم:

_ فردا چه ساعتی همو ببینیم ؟

+من شمالم 😂 

_واقعا؟؟

+والا 

_اون وقت به فکرت نرسید بهم خبر بدی؟؟؟

+ وا حالا مگه چی شده 😒

الان نمیدونم چی بهش بگم قبلا هم از این کارها کرده مطمئنم اگه ازش نمی پرسیدم ساعت چند همو ببینیم تا فردا هم نمی گفت رفته مسافرت من مچل خودش میکرد اینکه قرارمون به هم زده اصلا برام مهم نیست اینکه شعورش نمیرسه از قبل به ادم خبر بده حرصم دراورد...

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه عزیزم خوش بگذره ولی خوب بود یه خبر میدادی اینکارت اصلا قشنگ نیست

همینو بگو دیگه هم جوابشو نده دیگه هم باهاش قرار نذار اینا دوست نمیشن واس آدم

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
چه بیشعوره

اره ولی کلی ادعای فهم و کلاسش میشه

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بگو ادم عاقل وقتی با کسی قرار داره ول نمیکنه بره مسافرت و یا حداقل زنگ میزنه توضیح میده ک نمیاد 

چون اون ادم ممکنه برنامشو تغییر داده به خاطر دیدنش 

و بگو چون چند بار تکرار کردی دیگه مایل به معاشرت نیستم  باییییی

بگو باشه عزیزم خوش بگذره ولی خوب بود یه خبر میدادی اینکارت اصلا قشنگ نیست همینو بگو دیگه هم جوابشو ...

اره از این رفتارها زیاد کرده خودم کم بدبختی دارم اینم میره رو مخم اما چه کنم رفیق ده ساله است دلم نمیاد کلا رابطه رو تموم کنم 😔

بگو ادم عاقل وقتی با کسی قرار داره ول نمیکنه بره مسافرت و یا حداقل زنگ میزنه توضیح میده ک نمیاد  ...

اره گل گفتی 😢 اینکه فکر میکنه کارش عادیه بدتر سوزوندم 

اره از این رفتارها زیاد کرده خودم کم بدبختی دارم اینم میره رو مخم اما چه کنم رفیق ده ساله است دلم نم ...

پس دفعه بعدی تلافی کن

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
حتماااااااا ناراحتیتو به روش بیار ..بزار یادبگیره معاشرت کردنو 

ممنون عزیزم حتما