2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یخورده این مشکل را دارم. مثلا اونا همش جلوی بقیه چادر سر میکنن من نه..... خسیسن و واسه خیلی چیزا مثل لوازم ارایش و.... پول نمیدن واسه زن اون ارزشی که ما قایلیم قائل نیستن خوب من از اول طرز پوشش و خرج و برجم و با شوهرم طی کردم .... خدارو شکر شوهرمم مثله خودمه.... سعی کردم شبیه خودم باشم تا اونا خیلی خودمو قاطی نکردم .... مثله زنای اونا واسه مهمون قابلمه پایین بالا نکردم.... خلاصه سعی کردم خودم باشم
دلــــخوش بــــه سکــــــــــــــــــــــــــــوتـــم!!!
خونواده شوهرم فرهنگ هدیه دادن هم بلد نیستن وقتی هم بهشون هدیه بدی خوششون نیاد به روت میارن.چقدر آدم کفرش میگیره.آخه اسب پیشکشی رو که دندوناشو نمیشمارن؟؟؟
رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
شوهر من کلا عوض شد یعنی الان بعضی وقت ها مثل خانواده ش میشم تعجب میکنه میگه نکن این کارو دوس ندارم. مثلااااا اهل بیتش اعتقاد دارن زن باااااید تو خدنه باشه کلا چه معنی داره تنها بره بیرون وای زشته زن خرید کنه واااای باشگاه رفتن واسه زن حرامه وای فقط با شوهر بره بیرون .وووووو.... اما الان بعضی وقتا شوهرم مثلا وقتی نرم خرید التماس میکنه برو تو که اینطور نبودی جدیدا التماس میکنه باشگاه برم حتی میگه بچه رو بذار پیشم فقط برو یا از سرکار میاد میکه بجه رو بذار میشم برو پیاده روی روحیه ت عوض بشه لازم به ذکره اضافه وزن ندارم فکر نکنید واسه لاغر شدن میگه نه کلا فکرش عوض شده انقد تلاش کردم تا این افکار عهد قجری رو عوض کنم کلا عقایدش عوض شده خداروشکر
من سالی ببارم خونه خواهرم نمیرم دیگه عمه وخاله وعموودایی که هیچی. بس که اعصابم خورد میشه. یعنی شوهرم ننشسته متلک پرونی روشروع میکنه. جالبه خونواده من اصلا متوجه متلکاش نمیشن. چون ماعادت به این چیزاعنداریم وحرفمونورک و راست میگیم
خسیس بودن رو که نگو .مادر من برای عید به پسرم همبشه یه ربع سکه عیدی میده به من و شوهرم نفری 50.اون وقت تو این مدتی که عروس اونام تا حالا ازشون عیدی نگرفتم.اصلا نمیدونن تولد یعنی چی.جشن تولد رو مسخره میکنن
من مثال بارز اختلاف فرهنگی شدید هستم ، خانواده من به شدت با ادب و فرهیخته و خانواده هنسرم بی ادب ، خب به دلایلی مجبور به این ازدواج شدم و الان تمام تلاشم رو میکنم که همسرمو با ادب کنم ، در مقابل خانواده اش هم که بی ادب هستن و به بی ادبی هاشون میخندن هم فقط یه پوزخند میزنم و لبمو گاز میگیرم که بفهمن چقدر زشته این بی تربیتی ها ، در مقابل این که واسه زن ارزش قائل نیستن و زناشون واقعا خودشون رو پیش شوهراشون حقیر میکنن و از من همین انتظار دلرن مرتب زیرزیرکی و با مهربونی میگم نه حق شما اینه حق شما اونه و مرتب تا جلوی همسرم میگن زن باید فلان کارو بکنه ، واسه الگوگیری شوهرم بابام رو مثال میزنم که نه بابای من خودش اینکارو میکنه و اینجوری و اونجوری با مامانم رفتار میکنه ، خلاصه در حال فرهنگ سازی هستم شدید حس پیامبر رو دارم در مقابل قوم وحشی و جاهل عرب در اون زمان