2777
2789
عنوان

📌. 12.میخوام وام بگیرم برای خرید آیفون ،نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 49 پست
داداشم و زن داداشم 15 داشتن ولی انقدر منتظر ریجستری موندن اخرشم عوض کردن 13 خریدن چون اونطوری باید ه ...

سلام. آره اماتوری

باورتون میشه یه بار تلسکوپ درست کرده بودم

قبلا تو اینجا، درباره stelarium تاپیک زدم گفتم این وضعیت ماهه، آخرشم نفرینم کردن 😂سر وضعیت ماه

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
اگه فقط دوربین برات مهمه چرا دوربین‌نمیخری

سلام. 

آخه گوشی راحت تره

یه بار قبلا با همون دوربینم رفته بودم حرم امام رضا

بهم اجازه نداده بودن ولی هر کی گوشی داشت راحت عکس و فیلم میگرفت

استفاده اش راحت تره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳بگیر خیالت راحته از نظر انتن و همه چیش نظر مردمم مهم نیست اگه خیلی بلدن یه فکری به حال زندگی خودش ...

سلام. 

یعنی 15 رجیستر نمیشه؟ 

حیف شد که،

از نظر من کارت دلیل منطقی نداره اگه عکاسی دوست داری دوربین بگیر 

اخه با دوربین های دیجیتال، آدم یه سری جاها محدودیت عکاسی داره ولی گوشی راحت تره، هر چند اون دوربین حرفه ای ها، لنز میخوره. به اینم فکر کردم. آره شاید حق با شما باشه. حتما بهش فکر میکنم. 

اگه فقط دوربین برات مهمه چرا دوربین‌نمیخری

آخه با دوربین نمیشه جلو آینه عکس بگیرن بزارن پروف😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سلام. جدا؟؟  من چون یه دوربین قدیمی زنیت داشتم که اون لنزش قابل عوض کردن بودم میدیدم این خبرنگ ...

نیازی به اضافه کردن لنز نیس، من همینطوری هم عکس خیییلی واضح از ماه گرفتم؛ یا اینایی که از رو حسادت میگن فیکه عکساش😄 شمال از فاصله چند کیلومتری از گاو های روی کوه عکس گرفتم. 

اونی که نظر میده درواقع این گوشی ها رو از نزدیکم ندیده.

واسه من این کارتنش

و قلمش....

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
اولی و دومی رو نمیدونم. سومی به عنوان نماینده مردم میگم این دختر عقل معاش نداره. 

سلام. 

یعنی نظر شما هم اینه که دوربین دیجیتال، برای یکی مثل من بهتره تا گوشی؟ چه آیفون یا سامسونگ؟ 

وا چه کاریه 🫤

والا ایفون همچین چیز شاخیم نیس

نمونش دست خودم هیچ پوخی نیس 😐

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تو نگاه من ارزش نداره وام بگیری واسه یه گوشی, تازه بفهمم خندم میگیره با عرض معذرت

مثل اونیه که کلی دندون خراب داره ولی تا ارنج النگو دستشه

تو خسته نشو از قدم برداشتن خدا همیشه یه راهی میسازه..
سلام ممنون  نه یادم نیست ، ولی جالب بود!! برای چی این نظرو دارید؟ منم نظرمو گفتم

خب من همیشه یه سالگرد میگرفتم برای اولین ها

اولین کامنتا کدوم بود و چی گفتن و چیا بود

بخاطر اون گفتم. البته اینجا این چیزا خیلی مرسوم نیست. 

من همیشه تاپیک هام رو آرشیو میکنم و بهشون اهمیت میدم. از بین همه اونایی که از اول توی تاپیک هام می اومدن، یه تعداد انگشت شماری موندن، یعنی چک میکردم کیا هستن و کیا تعلیقی خوردن. 

ممنون خلاصه