2821
2789
عنوان

اقدام بارداری

86 بازدید | 8 پست

خانوما من از روز آزاد شدن فولیکولم ۱۳ روز گذشته و همون شب آزاد شدن اقدام داشتم ، دوشب قبلش هم داشتم، و الان که از شب اقدام ۱۳روز میگذره بی بی زدم هاله کمرنگ انداخته رفتم تیتر بتا دادم ، زده بالای ۲ و متصدی گفت منفیه، اما برای هفته سوم تو برکه عدد بتا رو از ۵.۷ به بالا زده خب نکنه من الان تازه دو هفته شده بالای ۲هست بعداً برم تو سه هفته بیشتر بشه و مثبت ، نظر شما چیه؟ عجله هم داشتم چون ترشحات قهوه‌ای دارم و سابقه سقط همون هفته ششم دارم خواستم زودتر متوجه بارداری بشم که اگه نیاز بود شیاف بذارم

هفته بعد دوباره ازمایش بده

بخاطر اینکه خیالتم راحت باشه دیگه تاازمایش فقط استراحت کن و هیچ کاری نکن

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای من بعد پریودی ۵ بود دو هفته بعد تکرارکردم شده بود۷۲۴

آخه من دکترم برام شیاف پروژسترون گرفت که اگه مثبت بود استفاده کنم الان نمی‌دونم چه‌کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز