2777
2789
عنوان

Girl therapy یا تراپی دخترونه شما چیه؟

293 بازدید | 7 پست

گرل تراپی یا تراپی دخترونه، به مجموعه کارهای معمولا گرلی و دخترونه طوری گفته میشه که دخترا وقتی حالشون بده برای بهتر کردن حالشون انجام میدن.

گرل تراپی من ایناست:

رسیدگی به موهام و ناخونام     

رسیدگی به گلدونام    

موسیقی بدون کلام آرامش بخش پخش کنم و بشینم توی گوشه دنجم کتاب بخونم   

دوچرخه سواری با همسر   

پیاده روی البته بازم با همسر   

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

فکر کردم گرل تراپی یعنی با دوست دخترامون بریم بیرون

یه دوستی دارم که قبلنا خیلی با هم می رفتیم پیاده روی. از اول تا آخرش هی تند تند حرف میزدیم. هم حرفهای جدی هم چرت و پرت

خیلی خوش میگذشت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم گرل تراپی یعنی با دوست دخترامون بریم بیرون یه دوستی دارم که قبلنا خیلی با هم می رفتیم پ ...

وای برداشتت خیلی فان بود. همچینم پرت نبودا! واسه پسرا گرل تراپی میشه یه چیزی مثل همون دختربازی خودمون       

منم قبلا یه همچین دوستی داشتم الان اون شیرازه من تهران و شدیدا جای خالیش حس میشه!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
کوتاهی موهام،لوازم ارایشی خریدن یا ارایش کردن برادل خودم، اهنگای مورد علاقه گوش دادن تو یه مسیر،چیدن ...

ای جانم

انگار خوشگلاسیون واسه خیلی از دخترا گرل تراپیه! ولی با اون قسمت که گفتی توی مسیر آهنگ گوش کنی خیلی حال کردم. باید باحال باشه.

وای برداشتت خیلی فان بود. همچینم پرت نبودا! واسه پسرا گرل تراپی میشه یه چیزی مثل همون دختربازی خودمو ...

البته من منظورم دخترا با دخترا بود  

پسرا هم با پسرا

حالا رابطه عاطفی یا نامزد بازی یا خوشگذرونی با همسر به جای خود

ولی یه سری خوشی ها هستن که فقط با دوستای هم جنس حال میده. هی بزنیم تو سر و کله هم   

ای جانم انگار خوشگلاسیون واسه خیلی از دخترا گرل تراپیه! ولی با اون قسمت که گفتی توی مسیر آهنگ گوش ک ...

اره یه مسیر طولانی با یه پلی لیست از نوستالژیای مورد علاقه تا حال، همسفر پایه و مهربونم از الزاماتشه

+خدایاشکرت🤍