2777
2789

خلاصه این همکلاسیم نامزد کرده بعد خودشو میگیره خیلییی چهار روزه نامزد کرده مارو نموده با این اقا طاهاش 

واسه ولنتاین اقا طاها واسش ساعت سرامیکی خریده ینی کم مونده بود ساعتو بکنه تو چشمم 

نامزدم من قبلا برام یه ساعت خریده بود 3 و 800 تومن  

واسه عقدش حلقه ست نامزدیشو زیر لفظی دادن بعد انگشتر زسر لفظیه من حدود 11 گرمه 😑 اصلا میاد بهم پز میده ساعت و انگشنرشو کرد تو چشمممم ینی یجوری خودشو میگیره اصلا دیگه به دوستای خودشم محل نمیده 😂😂😂 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

خدایی فاز اینا چیه ؟😐

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مبارکت باشع عزیزم عشقتون پایدار ،کار خاصی نمیخاد بکنی بزار خوشحال باشه

تازن،جو گرفتتش ،بعد چند ماه جوش میخابه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

کاش دخترامونو جوری تربیت میکردیم که افتخار و پز دادنشون به مستقل و موفق بودنشون بود نه به شوهر کردن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

شما هم کم پز نمیدی😂😂😂😂😂خوش باشین باهم😑

موافقم😂💔

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

والا🙄فک کنم دوستش داره تلافی میکنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بخدا اخه اون ساعت و 2 گرم انگشترو نباید بکنه تو چشمم 

من میگم هی گرونیه ندارن میندازم دلشون میشکنه اهشون منو میگیره حسرت به دل میشن میبینم نه این داره همینارو میکنه تو چشم حرصم میگیره 

دقیقا درسته😃معلوم نیست استارتر اول چقدر پز داده باراش حالا این دختره داره بهش اثبات میکنه که رفتارش ...

بخدا من اصلا اهل پز میستم تا فقط یه حالقه نامزید دستم میکنم اونم زیاد سنگین نیس پز دادن نداره بقیه چیزارو اصلا دست نکردم تا حالا هیچکس ندیده انگشتر و ساعتمو 

والا🙄فک کنم دوستش داره تلافی میکنه

والا اصلا  تا حالا دست نکردمشون بخدا همشون تو خونه موندن 😐 اصلا تاحالا ندیدن 

هعی به من میگه برای تو نخریدن تو نداری شوهرت فقیره و..... 

ادم حرصش میگیره خب 😑