2777
2789

سلام دوستان،من دوران مجردیم موقعی ک میخواستم بینی مو عمل کنم پول ‌کم داشتم و خواهرم انگشترشو فروخت و قرار شد بعدا ب همون گرم بهش طلا بدم،تا این ک ازدواج گردم و انگشتری ک با کادو جشن عقدمون خریده بودم(جشن بابام گرفته بود)یواشکی دادم ب خواهرم 

قرار بود اول بابام پول خواهرمو بده ک نداد و منم نخواستم حق الناس ب گردنم باشه، ب شوهرمم نگفتم چون از این خواهرم خوشش نمیاد،بنابراین مجبور شدم یواشکی بدم و الان ی سال میگذره ولی عذاب وجدان دارم میترسم شوهرم بفهمه و یا بگه بده بفروشیم ،چجوری بهش بگم؟؟؟؟

انگشتر شما وزنش اندازه انگشتر خواهرتون بود؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پول خودت گرفتی ب اون‌چ

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

مگه شوهرت طلاهای تو رو یادشه؟

دیگه کادو دادن مال خودت بوده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

فعلا ک چیزی نگفته 

هر زمان گفت حقیقتو بگید 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !