2777
2789
عنوان

مچ شوهر

644 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من توزندگیم خیلی مشکل داشتم شوهرم دست بزن داره فحاشی می‌کنه ووقتیدکه بچم بدنیا اومد پیامکی خیانتشودیدم وقتی بهش گفتم زودپاکش کزدوگفت مال دوستمه من بچم شیری بود وچندماهه محبورشدم بمونم زیربارنرفت دست گذاشت روقران که من نکردم کاری..هیچ وقت بهش اعتماد نکردم حالا مهریمویه روز گولم زدوبردم محضر که به جای مهریت خونه باشه ..خونه ای که قبلاً به اسمم بوده ..حالا بعدش بماند که برای این خونه هم کلی دعوا که بیابزنش به اسم خودم ولی دیگه یه سالی هست کمتربهش گیرمیدم اونم همش گوشیشوقایم می‌کنه نمیدونم ولی توشک موندم به نظرتون بفهمم بهتره چون دایم میگه بچه دوم میگم میخواد پای منوگیرکنه به گوه کاری‌اش برسه نمی‌خوام بخاطر یه بچه پاسوزبشم چی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعن باش خیانت میکنه و تو بچسب ب زندگیت همه مرد ها خیانت کارن تو فقد عشق بده ب زندگیت و بچت   بزار اون   هر غلطی میخاد کنه ـ  زندگیت خزاب نکن   بجهدهم دیگه نیار

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

همه مردادهمین گوهن  تو تا میتونی به خودت و بچت برس و خرج خودت کن بچه هم نیار دیگه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه ی دیگه ایی اصلا نیار اگرم خواستی بیاری بگو اول حضانت بچه هارو بهم بده

دوم خونه رو برنگردونی .حتی نگی مهریمو برگردون دوباره خونه ازتو

بگو هروقت اعتمادموبدس آوردی بعد بچه ی بعدی 

میخوای بمون، میخوای برو 

ولی خواهشا، به مقدساتتون قسم بچه دوم نیارید. گناه داره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.