2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم تا یه مدت حالم از خودم حتی بهم میخورد تپش قلب گرفته بودم خیلیی

چند سالتون بود عزیزم ؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

من صدا شنیدم 😝🤣

خیلی بد بود خیییلی

هیچوق از ذهنم پاک نشد ک نشد 

مراقب باشین درمورد بچه هاتون

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
چه اثری داشت روتون عزیزم ؟

هیچ اثری 

چون میدونستم دارن نیازشون رو برطرف میکنن 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

من صدا شنیدم 😝🤣 خیلی بد بود خیییلی هیچوق از ذهنم پاک نشد ک نشد  مراقب باشین درمورد بچه هات ...

درسته خیلی حس بدیه. حتی آدم دلش میخاد گریه کنه .نمیدونم چرا. دقیقا چ حسی بهت دس میداد

حست چی بود؟ خیلی حس بدی داشتی؟ من اینطور بودم خیلی زیاد حس بدی داشتم. و الانم عصبی هستم حس میکنم ازو ...

نه هیچ حس خاصی نداشتم 

خب طبیعیه دیگه نیازشون رو برطرف میکردن 

شما ام دیگه زیادی لوسی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

درسته خیلی حس بدیه. حتی آدم دلش میخاد گریه کنه .نمیدونم چرا. دقیقا چ حسی بهت دس میدهد

بد بود دیگه، حتی حس میکنم اون باعث شد ک ب سمت جنس مخالف کشیده شم و تو سن کم افت درسی پیدا کنم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دیدم تا یه مدت حالم از خودم حتی بهم میخورد تپش قلب گرفته بودم خیلیی

دقیقا یه همچین حسی به آدم دست میده.   پدرمادرا فک میکنن بچه خوابیده یعنی مرده امکان نداره بیدار بشه یا صدا بشنوه

آفرین دقیقا یه همچین وضعی برا آدم پیش میاد. بنده هم همینطور . 

کاریش نمیشه کرد ، من ازدواج کردم ۷سال پیش،حس میکنم اگ ازدواح نمیکردم ب راه بدی کشیده میشدم