2777
2789
عنوان

اگه عروسی عشقتون دعوت بشین میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم ولی قبلش سرم وصل کردم حالم بد شد ولی با اون حال رفتم عروسیش. خودشم دید ک حالم خیلی بده چون هی ت ...

چه خوب که کنار اومدی  همش میگم آیا پسری ک میاد تو زندگی جدید اینقدر خوب هست ک اون قبلیه  یادش نیفتی. خیلی درد بدیه

قربون شوهر مردم؟ بعد زنش میاد نی نی سایت تاپیک میزنه😁

😂😂😂😂😂😂 بهترین کامنت 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

باهاش نبودم ولی کراشم بود وعاشق بودم  امدخواستگاریم اونم منو دوس داشت ولی بدلایلی خانواده قبول ...

منم عاشق یکی بودم حدود ی ماه حرف زدیم من روش کراش بودم همین ک گفتم گذاشت رف

حالا با دوستم تو رابطس قراره تابستون عقد کنون بگیرن منم دعوتم خدا کنه تا اون موقع آزدواج کنم طاقت ندارم😭

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲
آخ🥺🥺بعدش چی شد

هیچی اون دو تا بچه داره من یکی. حالا بعد ۲۰ سال هی میاد دنبالم شمارمو پیدا میکنه. بلاک میکنم از یه راه دیگه پیداش میشه. ولی حالم ازش بهم میخوره. کثافت آشغال

هیچی اون دو تا بچه داره من یکی. حالا بعد ۲۰ سال هی میاد دنبالم شمارمو پیدا میکنه. بلاک میکنم از یه ر ...

وای خدا

ولی می‌دونی منم عاشق یکی بودم نشد بهم برسیم الان من شوهر کردم ولی خبر ندارم از اون و هیچوقت نمیخام ازش خبر دار بشم و من شوهرم خیلی خوبه خیلی خیلی خوبه خداروشکر خیلیم دوسم داره البته اونم دوسم داشت ولی خب قسمت...

بعضی وقتا یکدفعه میرم تو فکرش ولی باز میگم نباید فکر کنم چون فکر کردن هم بنظرم خیانت به همسرم که داره الان از جون آدمیزاد تا شیر مرغ تهیه میکنه

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️