2777
2789
عنوان

اگه عروسی عشقتون دعوت بشین میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 78 پست
انشاءالله که تا اون موقع یکی بهترش بیاد

ایشالا خدا کمک کنه

وگرنه نمیتونم نرم چون میگن از حسودیشه دق میکنم💔

واقعا سخته اگ میتونی نرو

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود ولی حقیقت آدم باید چیزی ک حقیقته رو قبول کنه خیلی خیلی سخت بود حتی وقتی ک میخواستم ازدواج کن ...

آخی الهی🥲🥲🥲🥲

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

منم عاشق یکی بودم حدود ی ماه حرف زدیم من روش کراش بودم همین ک گفتم گذاشت رف حالا با دوستم تو رابطس ...

بنظرم اصلا نرو 

آرامش خودت خیلی مهم تره تا ناراحت شدن دوستت بابت نرفتنت

چی بگم شرایط سختیه خدا به همه آرامش بده ..

من اولین باری که عاشق شدم عاشق یه خواستگار شدم که پدرم مخالفت کرد و تمام ..

خیلی شرایط بدی بود ... یادمه یه شب قران خوندم و از خدا خواستم مهرش از دلم بیرون شه ... فردا صبح که از خواب پا شدم هیچ حسی بهش نداشتم 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

باز مال تو آدم بوده دوستت داشته. این ازدواج کرده بود یه پزی میداد که انگار برنده جایزه نوبل شده. هر کاری می‌کرد تا دلمو بسوزونه اونم با دختری که همه مسخرش میکردن هم زشت بود هم بی فرهنگ. خدایی من خیلی از اون دختر سرتر بودم

اسی ناراحت نشی ولی تو فقط روش کراش بودی   چه دل برای اونایی که با طرف بودن ببین دست زرعو بگیری ...

نه چه ناراحتی عزیزم 

ولی اگه نمیومد خواستگاریم بهتربود چون این باعث شد که چندمدت فکرم درگیرش بشه وبهش فک کنم 

مطمعنن اونایی که باهم بودن چندمدت خییییلی براشون سخت تره

میشه 
چه خوب که کنار اومدی  همش میگم آیا پسری ک میاد تو زندگی جدید اینقدر خوب هست ک اون قبلیه  ی ...

اره عزیزم من الان خداروشکر میکنم ک بهش نرسیدم. شوهر من خیلی فرقا باهاش داره اونو بد عروسیش با زنای مردم میگرفتن  زنش تو خونه شوهرشو با ی زنه دید پسره گفت همینه ولی شوهر من خداروشکر چشمش پاکه  درسته اون وضع مالیش خیلی خوبه ولی همشو باباش بهش داده. ولی شوهر من ن خونه داره ن ماشین درست درمون ولی همیشه رو پای خودش بوده فوق لیسانس داره حتی از همون اول دانشگاهش خودش خرج خودشو میداد   و مهمتر از همه میدونم بهترین بابای دنیا واسه بچم میشه

بنظرم اصلا نرو  آرامش خودت خیلی مهم تره تا ناراحت شدن دوستت بابت نرفتنت

اخه خیلی خیلی صمیمی هستم و از الان میگ بهم رسیدیم پاچین بخر برقصی باهام💔😭

پسره میدونس چقدر میمردم براش

نرم ک میگن از حسودیه خدا کمکم کنه

من خدارو قسم دادم قبل از من اون ازدواج نکنه طاقت زخم زبون ندارم....

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲
باز مال تو آدم بوده دوستت داشته. این ازدواج کرده بود یه پزی میداد که انگار برنده جایزه نوبل شده. هر ...

این دوست داشتن فایده ایی نداره باید دوباره میومد خواستگاریم چون من خانوادمو راضی کردم ولی اون دیگه نیومد

میشه