2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین شاپ سرمایه زیاد میخواد و باید وقت و پول زیاد بزاری واسه تبلیغ آنلاین شاپ بدلیجات خوب بود ولی ...

اتفاقا باید با سرمایه کم شروع کنی که اگه نشد به هر دلیلی ضرر زیادی نکن

اول کارها تبلیغ دادن مساویه با دور انداختن پولی که بابتش میدی

هنوز پیج اولشه فالوور زیادی نداره اعتماد سازی شکل نگرفته تبلیغ بی‌فایده‌اس چون کاربر بهت اعتماد نمیکنه فالوت کنه و ازت خرید کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پیجم ۵،۶کا فالور داره

فقط به تعداد نیست که باید ببینی چقدر فعالن چقدر بهت اعتماد دارن بعدشم تغییر کاربری دادن پیج باعث ریزش میشه

میشه هم یه پیج دیگه زد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اتفاقا باید با سرمایه کم شروع کنی که اگه نشد به هر دلیلی ضرر زیادی نکن اول کارها تبلیغ دادن مساویه ...

بله ولی این یه جنبه اش هست

من دوستم با پنج تومن شروع کرد که هیچ چیزی دستش رو نمیگرفت آنلاین شاپ باید شلوغ پلوغ باشه چیزای مختلف و جدید بیاری منظورم پول واسه تبلیغ نبود باید انقد رو داشته باشی زیر پست ها تبلیغ کنی بعضیا پیج رو میزنن منتظرن پیشرفت کنه منظورم این هست که باید خودت رو تبلیغ کنی و وقت بزاری 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

خوب چیکار کنم شما میگین☹️

باید اول مخاطب هدفتو انتخاب کنی یه رنج سنی در نظر بگیری ببینی چیا رو بیشتر خرید میکنن بعد با توجه به اون محصولت رو انتخاب کنی با تعداد کم شروع کنی اینم بگم آنلاین‌شاپ نباید توقع داشته باشی فقط عکس محصول بذاری  فروش بره باید عکس‌های خوب و واضح بگیری ویدیو بگیری تو پست‌گذاری خلاقیت داشته باشی مشتری رو قانع کنی ازت خرید که قبل این باید بتونی اعتماد مشتری رو جلب کنی

برای محصول هم یا محصول ارزون بیار یا خاص و شیک بیاری یه تفاوتی با بقیه آنلاین‌شاپ‌ها یه ایجاد کن حالا یا تو نوع محصولت یا نوع پست گذاریت و روند پیج

تاپیک‌های این کاربر رو هم بخون

@shopp    

بله ولی این یه جنبه اش هست من دوستم با پنج تومن شروع کرد که هیچ چیزی دستش رو نمیگرفت آنلاین شاپ بای ...

بستگی به نوع محصولت داره مثلا برای اکسسوری با پنج تومن میتونی تنوع نسبتا خوبی داشته باشی تقریبا

اگه از هر مدل تعداد کمی بیاری

اونم آنلاین شاپه

خب اگه اعتماد مشتری و فروش هم داره خیلی هم خوب

بله ولی این یه جنبه اش هست من دوستم با پنج تومن شروع کرد که هیچ چیزی دستش رو نمیگرفت آنلاین شاپ بای ...

نه تبلیغ نمیدم به کسی

کلی هم برنامه دارم براش

حتما یه فکریش میکنم