2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوازم آرایشی و بهداشتی قیمت مناسب زیر قیمت بازار 

یه خانومی این کار کرد در عرض یکی دوسال مغاره زد خیلی فروشش خوب بود 

البته سلیقه داشت اجناس مورد نیاز مردم رو داشت برخوردش هم خوب بود 

شوهرش هم درب منزل می‌برد به صورت رایگان 

آنلاین شاپ سرمایه زیاد میخواد و باید وقت و پول زیاد بزاری واسه تبلیغ

آنلاین شاپ بدلیجات خوب بود ولی الان خیلی زیاد شده 

بنظرم آنلاین شاپ چیزای خاص بزن مثلا تو اینستا یه دختره هست غذای کره ایی میفرشه و فروشش خیلی زیاد هست و اینکه میتونی لوازم آرایشی بزنی و پک بچینی که الان خیلی رو بورسه 

ولی لوازم آرایشی هم باید دقت کنی هنگام خرید فاسد نباشه و اینکه باید زود بفروششیش تاریخ انقضا داره 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

لوازم آرایشی و بهداشتی قیمت مناسب زیر قیمت بازار  یه خانومی این کار کرد در عرض یکی دوسال مغاره ...

نمیدونم احساس میکنم آرایشی مارک نباشه بدرد نمیخوره

مارکم گرونه

کسی نمیخره

اگه فکر کردی چون نزدیکه عیده و میتونی واسه عید فروش خوبی داشته باشی کاملا در اشتباهی

آنلاین‌شاپی که تازه زده اصلا نباید ازش توقع فروش خوب داشته باشی چندماه طول میکشه تا فالوورهات برن بالا تا اعتماد سازی شه که به یه فروش نسبتا خوبی برسی

مگر اینکه از قبل بلاگری چیزی باشه نصف راه رو رفته باشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آنلاین شاپ سرمایه زیاد میخواد و باید وقت و پول زیاد بزاری واسه تبلیغ آنلاین شاپ بدلیجات خوب بود ولی ...

همون دیگه واقعا میترسم فروش نداشته باشم و همینجوری وسایل خراب شه

چجوریه و واقعا در میاره!؟ سودش به چه صورته

من یکی از فامیل هامون داشت ببین مثلا یه محصول رو میاورد ۸۰ تومن میداد ۹۵ تومن 

اخیرا داشتم باش حرف میزدم میگفت قیمت محصول خیلی خیلی رفته بالا 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤