2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از قرص اورژانسی

3683 بازدید | 50 پست

بچه ها خونریزی بعد از قرص نشونه ی چیه 

لانه گزینیه یا پریوده؟

بعدشم خونریزی حتما باید باشه؟

توروخدا جواب بدین چرا بعضیا میگن بعد از خونریزی باید صبرکنی تا پریود بعدی هم اتفاق بیفته 

یا بعضیل میگن پریودی بعد از قرص فیکه 

کسی تخصص داره یا تجربه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من ۶ روز بعدش پریود شدم و ۵ روز طول کشید شدید هم بود

مث من🤕

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

طوری نیست نگران نباش بعد از قرص طبیعیه دیگه وجای نگرانی نیست  چند ساعت بعدش  قرص رو مصرف ...

۴ ساعت بعدش خوردم ۶ روز بعدشم خونریزی شدید پیدا کردم پس چرا بعضیا میگن ممکن هست خونریزی لانه گزینی هم باشه؟

چرا چی شده

منم مث شما حدودا ی هفته بعد خوردن قرص پریود شدم و شدید...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آره من ۶ روز بعدش پریود شدم و ۵ روز طول کشید شدید هم بود

منم همینطور . دوباره سر وقت عادی که باید پریود میشدم هم شدم ولی اون ۳ روزه تموم شد. حالا منتظرم ببینم ماه بعد چطور میشه احتمالا تنظیم بشم

منم مث شما حدودا ی هفته بعد خوردن قرص پریود شدم و شدید...

خب بعدش باز پریود شدین؟ توراخدا جوابمو بده من خیالم بابت حاملگی راحت باشه؟ پس چرا بعضیا میگن باوجود اینکه خونریزی هم داشتن بعد قرص اما باز حامله بودن