بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 عنوان يه روز نون و برنج و قند و شكر نخوردم | مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 53 پست نيم كيلو كم نشون ميده 😁ولي خيلي ذوق كردم تصميم دارم ده روز نون و برنج نخورم.قرص ب كمپلكس و سبوس ميخورم حالا با ده روزم برنج نخوردن مو نميريزه این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا 1402/11/28 | 11:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 از نظر ایرانی ها کره روی برنج و مربا و شکلات و شیرینی و نوشیدنی های مصنوعی و فست فود و غذاهای ... والا همونايي كه نوشتي بعلاوه مايونز و نوشابه رو خيلي وقته نميخورم وگرنه الان صد كيلو بودم این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 تو یکی از تاپیکا یه خانمی میگفت من رایس کیکو به جای نون میخورم, دو ماه هست نون نخوردم , 9 کیلو کم کر ... چه خوب. ولي همون رايس كيكم نبايد زياد خورده بشه چاق ميكنه این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 پروتین گرونتره خب داداش من پروتین میخوره فقط یک هفته دوتومن خوردنش شده سینه مرغ دوتا میخوره تا سیر ب ... من كم خوراكم. سينه مرغم بخورم يه تيكه كف دست ميخورم ولي در كل آره سبك زندگي اينجوري گرون تره این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 از من به تو نصیحت برنج رو کامل حذف نکن تو دراز مدت عوارضشو میبینی نه خب حذف مطلق كه نميشه بالاخره خونه مادري جايي ميرم مجبورم ٥ قاشق بخورم این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
neli_arosak عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 2036 چه خوب. ولي همون رايس كيكم نبايد زياد خورده بشه چاق ميكنه اون کاربر میگفت کاملا رژیمی هست و چاق کننده نیست
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3894 نه خب حذف مطلق كه نميشه بالاخره خونه مادري جايي ميرم مجبورم ٥ قاشق بخورم هفته دو تا سه بار چند قاشق بخورادم اولش رژیم میگیره داغه بعدش که عوارضش میاد سراغش تازه میفهمه که باید اصول رو رعایت کنه
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12757 از نظر ایرانی ها کره روی برنج و مربا و شکلات و شیرینی و نوشیدنی های مصنوعی و فست فود و غذاهای ... لایک😂😂
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 اون کاربر میگفت کاملا رژیمی هست و چاق کننده نیست نميدونم من پسرم يه مدت زياد ميخورد منم ميخوردم خوب بود ولي در كل بهتره هميشه حجم معده پر نشه این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12757 اتفاقي ديروز كباب و جوجه شوهرم آورد ولي قبل اومدنش نخود پخته بودم موقع گرسنگي بخورم كه امروز ميخورم. ... کالباس خیلی بد تره
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 هفته دو تا سه بار چند قاشق بخور ادم اولش رژیم میگیره داغه بعدش که عوارضش میاد سراغش تازه میفهمه که ... آره ميخورم حتما. چون عروسمون يه دوره خيلي كم كرده بود نون و برنج رو از اون ورم كراتين فلان كرد كچل داشت ميشد این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
بهسا_خوش_اندام_میشود مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11845 کالباس خیلی بد تره منظورم كالباس خونگي بود يا گياهي.من خونگي ميگيرم. كسيم نخواست ميتونه نخوره این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
roz_meshkii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 12757 منظورم كالباس خونگي بود يا گياهي.من خونگي ميگيرم کالباس گیاهی نشنیدم گلم برنج وحذف نکن ولی کم کن گلم
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17213 خب اگه نون و برنج نخوریم پس با چی سیر بشیم با گوشت مرغ ماهی هزاران غذا میشه درست کرد برنج ودر حد یه پیمانه بخوری تو هفته کفایت میکنه درحال ساخت ....:)
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17213 من کلا از برنج بدم میاد در حد چند تا قاشق تو روز میخورم اونم شاید نخورم نونم خیلی کم میخورم یا نون سنگک میخورم ک کربوهیدراتش پیچیده استو چیزای دیگه رو مثل جارو برقی میخورم😂وزنمم زیاد نمیشه درحال ساخت ....:)
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6181 والا همونايي كه نوشتي بعلاوه مايونز و نوشابه رو خيلي وقته نميخورم وگرنه الان صد كيلو بودم منم همه اینا رو حذف کردم ولی یکم برنج و نون میخورم به علاوه ورزش ۱۵ کیلو کم کردم بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲