2777
2789

کلی برای ریختن حقوق حرص بخور، بعد قسط و قرص و بیمه بده تهش چس تومن برات میمونه که باید نگرش داری بری دکتر  یا مایع ظرفشویی یا لوازم واجب خونه و خوراکی تا سرماه بخری  😂😂😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشه👊🏻😐

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
نهایت ولخرجی که بتونم بکنم خرید یه دلستر با کیک😂😂😂

اره بخدا 

در این حد ک میخاستم موهامو رنگ کنم نشد

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
نه مجرد 😂😂😂

خو وام گرفتی قطعا ی پول قلمبه اومده دستت یا قسط میدی ی وسیله خریدی دیگه 

بزار راحتت کنم آدم فقط با وجود ی پدر پولدار می‌تونه هر چی میخاد بخره و فکر پول نباشه 

مجرد باشی کار کنی همینه 

متاهل باشی کار کنی بازم همینه کار نکنی هم مجبوری بیشتر قناعت کنی پس بازم همینه ولی خداروشکر ک حداقل پولی هست 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی